Kretas Geopark og Geostier til vandring.

                             Kretas Geopark og Geostier til vandring.

Psiloritis rige natur er ideel til husdyravlsaktiviteter i bjergområderne, mens der i de lave områder er dyrkning af oliventræer til olivenolie, vinmarker til vin, tørvarer og frugter.Folk, der bor ved roden af ​​bjerget, voksede op med at lytte til antikke og moderne myter med referencepunkter om de gamle hellige huler som Idaion Andron, Patsos og Melidoni-hulerne, holocaust og ofringerne for frihed, men også de enkle, dagligdagsvaner og de lokale skikke, understøttet og forstærket af den moderne livsstil.
Psiloritis er landet, der inspirerer til skabelse og søgen efter værdier. Det er landet, der giver dig mulighed for at leve ... så højt som dine drømme.

https://tours.nhmc.uoc.gr/geoparks/map/idi/en/index.html


Oplev Psiloritis Geopark til fodsTop fire vandreture og en pragtfuld vandretur i den vestlige del af Psiloritis GeoparkTag ud på dristige nye eventyr ved at vandre gennem det storslåede landskab i Psiloritis Geopark. En af de 147 globale geoparker anerkendt af UNESCO (april 2019), fordelt på 41 lande.Lær om Kretas geologiske udvikling, oprindelsen af ​​tektoniske forkastninger, skabelsen af ​​kløfter, høje plateauer, huler og kløfter...Flere tilgængelige programmer, der varer en dag eller mere. Nogle vandreture kan faktisk kobles sammen og på denne måde danne en flerdagesvandring med bivuak i naturen (telte).

https://wildnature.gr/hiking-in-the-psiloritis-geopark/

Karen Helsted
Karenhelsted@dinkretaferie.dk
+4550377228