Naturens Urter/Planter

 Naturens Urter/Planter

Vi vælger berigende populationer af vores urter, der ligger i fjerntliggende områder med en minimal risiko for forurening, og al høstning foregår manuelt.

Vi prøver at gøre vores bedste for at arbejde og leve med en holistisk tilgang,og med en levende, dynamisk og altomfattende tilgang til både menneskelig, men også til plantning af natur.


Der er også noget helt specielt ved essentielle, æteriske olier, der på en eller anden måde relaterer til ånden, også den åndelige energi. Åndelig energi er stærkest i frie og sunde planter, som får lov til at udtrykke deres individualitet ligesom det er i os mennesker.

https://www.wildherbsofcrete.com/


.

Et besøg værd i vores smukke 4-acre (13.000 m²) medicinske urtehaver, især om foråret og sommeren. Når du kommer ind i haven, især fra april til september, finder du dig selv nedsænket i en fredelig og magisk have fyldt med aromatiske urter og medicinske urter. Over 300 almindelige og usædvanlige medicinske urter vokser i Maravel haven. Blandet med urterne, findes en række blomstrende træer og enårige samt flerårige blomster, der fodrer bestøverne.

Besøgende kan købe urtemedicin i vores butik efter at have turneret i haven.

At opleve skønheden i vores haver er i sig selv en opløftende oplevelse.

http://garden.maravelspili.gr/index.php/en/

Dette er ikke et ganske almindeligt firma,men det er med en blanding af lidenskab, kærlighed og med meget respekt for planeter og alle skabninger.

Længe før, da jeg var færdig med mine psykologi studier og hvor jeg bl.a lærte om menneskers følelsesmæssige krop, havde jeg et stærkt ønske om at finde måder til healing uden at bruge kemikalier. Gennem forskellige alternative metoder, som farver, maleri, musik, psykodrama, gik jeg lidt efter lidt helt tilbage til rødderne,- hvad folk plejede at bruge i gammel tid. Og fra ældre tid også til Hyppocrates, Aesculapius, Dioscurides og efter undersøgelse af lighederne mellem forskellige lande og civilisationer om brugen af naturlægemidler, var konklusionen, at naturen tilbyder på ethvert sted, hvad der er nødvendigt for at helbrede forskellige situationer og sygdomme.


http://www.mariannas-workshop.gr/en/