Lej lejligheder

            Lejligheder til leje 


Ønsker man at opleve natur og mindre landsbyer så er disse oftest beliggende udenfor de kystområder som tilbyder et stort og bredt udvalg af facilietter (spisesteder -indkøb etc) men der er i mange af de mindre landsbyer som regel altid et eller flere spisesteder samt også et par lokale indkøbsmuligheder.   

Grækerne er åbne og gæstfrie , så ønsker man kontakt, er der masse af muligheder !

Det er ikke så få oplevelser, mange feriegæster har fået igennem deres kontakt med de gæstfrie indbyggere -der kan kommunikeres helt fint, selvom der ikke tales samme sprog!

Kontakt gerne Karen for yderligere oplysninger og spørgsmål eller/og bestilling.
NB -de fleste af de nævnte lejligheder modtager også bestilling af et mindre antal overnatninger.


     Rethymnon og omegn

Konaki Apartments er et lille familiedrevet lejlighedskompleks kun 100 meter fra stranden i den traditionelle kretensiske landsby Panormo i Rethymnon, Kreta.

Der er både studios ,2 og 3 vær lejligheder (med 1 og 2 soveværelser) alle med køkkenfaciliteter badeværelser og de fleste med balkon ud til poolområdet.Alle lejligheder har ac.
Landsbyen Panormo er en hyggelig lokal landsby med et rigt udvalg af indkøb og spisesteder faciliteter
Afstand fra kyst / hav = 0 km
Afstand fra lufthavn Heraklion - 45 min og fra Chania lufthavn -1.5 times kørsel.

https://www.konakipanormo.gr/Priseksempler: 3 personer en uges ophold i studio.Maj+juni  =3250 kr .15Juni-juli-august =3750 kr. fra 15 september ´+ oktober = 3250 kr 

Priseksempler: 4 personer en uges ophold i 3 vær lejlighed .Maj+juni =4360 kr .15Juni-juli-august =4850 kr. fra 15 september ´+ oktober = 4150 kr
For andre priser kontakt Karen.
 

Veranda.

Moderne traditionel landsbybolig beliggende lidt ovenfor Taverna Katerina (ejet af Karen og familie)i landsbyen Maroulas.Boligen er fuldt udstyret og med 1 soveværelse og 1 badeværelse -køkken/opholdrum ud i et.Balkonen vender ud mod tavernaen og har hav-naturudsigt.
Beliggende i landsby som er omringet af natur / får / vilde urter.
Afstand fra kyst / hav = 2,5 km
Afstand fra lufthavn - 1 times kørsel.

Afstand fra Rethymnon: 8 km.
Faciliteter i landsbyen Maroulas: Urtebutik -og 4 spisesteder.

Naermeste supermarked : 1 km


Pris 2 personer en uges ophold med 1 soveværelse: april =8450 kr Maj =2500 kr .Juni=3150 kr.Juli =4000 kr.August =4400 kr .september = 3850 kr oktober måned=2400 kr

Hotel Aristea er beliggende i en af de mest unikke og kulturelle landsbyer på Kreta.Landsbyen Anogia beliggende i hjertet af naturen og Mount Psiloritis, som ses fra Hotel Aristeas private balkoner
Studios har 2-3 senge med køleskab og privat balkon. Adgang til fælles køkkenfaciliteter.
Lejlighederne har 2 -3 soveværelser -Kichen-faciliteter -Badeværelse og private balkoner.
Alle har AC og gratis internetadgang.
Værtinde Arestea er lige så unik som denne vidunderlige landsby og dens indbyggere og de fantastiske naturbjerge omgivelser.
Afstand fra kyst / hav = ca 25 km
Afstand fra lufthavn Heraklion - ca 1 times kørsel.

https://www.hotelaristea.gr/              Chania og omegn.

Kera Apartments er et familiedrevet lejlighedskompleks beliggende lige ved havet og i skønne og fredelige naturomgivelser.Lejlighederne er i forskellige størrelser og med plads fra 2-5 personer som alle er udstyret med køkken og privat badeværelse og balkon.
Derudover er der fælles pool som alle kan benytte samt fælles køkkenfaciliteter med BBQ og siddefaciliteter for evt grupper eller store familier.
Kera ligger 1 km fra kystbyen Kalives med et stort udvalg af indkøbsfaciliteter og spisesteder.

Afstand fra hav = 0 m
Afstand fra lufthavn Chania - 30 min 

https://www.kera.gr/