Lej lejligheder

Lejligheder til leje


Ønsker man at opleve natur og mindre landsbyer så er disse oftest beliggende udenfor de kystområder som tilbyder et stort og bredt udvalg af facilietter (spisesteder -indkøb etc) men der er i mange af de mindre landsbyer som regel altid et eller flere spisesteder samt også et par lokale indkøbsmuligheder.   

Grækerne er åbne og gæstfrie , så ønsker man kontakt, er der masse af muligheder !

Det er ikke så få oplevelser, mange feriegæster har fået igennem deres kontakt med de gæstfrie indbyggere -der kan kommunikeres helt fint, selvom der ikke tales samme sprog!


Hotel Aristea er beliggende i en af de mest unikke og kulturelle landsbyer på Kreta.Landsbyen Anogia beliggende i hjertet af naturen og Mount Psiloritis, som ses fra Hotel Aristeas private balkoner
Studios har 2-3 senge med køleskab og privat balkon. Adgang til fælles køkkenfaciliteter.
Lejlighederne har 2 -3 soveværelser -Kichen-faciliteter -Badeværelse og private balkoner.
Alle har AC og gratis internetadgang.
Værtinde Arestea er lige så unik som denne vidunderlige landsby og dens indbyggere og de fantastiske naturbjerge omgivelser.
Afstand fra kyst / hav = 2,5 km
Afstand fra lufthavn - 1 times kørsel.

 Lejlighed Katerina 1 værelses lejlighed som  er beliggende på 1 etage med panoramaudsigt over havet og naturen fra balkonen - på vores traditionelle farmhouse beliggende i den lille  traditionelle venezianske landsby Maroulas på Kreta og er en historisk landsby . Nyd naturen, mad, dyr og lokale gæstfrihed og liv i landsbyen.
Lejligheden har et privat toilet med douche - og et værelse med 2-3 senge - lille køkken med standard udstyr til madlavning. Privat balkon med havudsigt. Vores landsted.Taverna ligger nedenunder fra lejligheden. Lejligheden er nyrenoveret vinter 2017/18 med også nyt køleskab-køkkenfaciliteter.
Afstand fra kyst / hav = 2,5 km
Afstand fra lufthavn - 1 times kørsel.
Faciliteter i landsbyen Maroulas : Urtebutik -og 5 spisesteder.
Naermeste indkoeb : 1 km 

Konaki Apartments er et lille familiedrevet lejlighedskompleks kun 100 meter fra stranden i den traditionelle kretensiske landsby Panormo i Rethymnon, Kreta.

Der er både studios -1 og 2 vær lejligheder alle med køkkenfaciliteter badeværelser og de fleste med balkon ud til poolområdet.Alle lejligheder har ac.
Landsbyen Panormo er en hyggelig lokal landsby med et rigt udvalg af indkøb og spisesteder faciliteter
.Afstand fra kyst / hav = 0 km
Afstand fra lufthavn Heraklion - 45 min og fra Chania lufthavn -1.5 times kørsel.