Om

To Humans it was given and 
it is its nature.
with its consideration,
All things to messure.

The eyes can not see the
distance of a place,
But in truth,the mind of Humans,
Narrows the space.

The elements of Time,
of rest have none,
In good and bad,
they walk and run.

(Mantinades/poetry of philosophy from Erotokritos)

Denne hjemmeside har i årevis været en hjemmeside med inspiration og anbefalinger til feriegæster på Kreta og har altid været fra mit personlige ønske om med min dybe beundring at inspirere med respekt og kærlighed til især kulturelle traditioner -historie -natur og indbyggere.
I løbet af de mange år, jeg har boet på Kreta, har min kærlighed og respekt for fortidens kulturelle traditioner haft indflydelse på mine inspirationer på dette websted, og som også kan være en berigelse af nutiden, og som stadig kan opleves mange steder paa Kreta idag.
Især også indenfor ​​filosofi og kultur, som har en livslang særlig interesse for mig - også fordi nogle af disse inspirerer mig til at tænke - se-forstå livet også på en anden måde og uden begrænsninger af nationalitetsforskelle - eller hvordan forskelle i nutidens menneskehed.
Jeg prøver ikke at overbevise nogen om en bestemt måde at opleve Kreta på, men kun som en inspiration til den individuelle frihed, og det er den måde at forstå mine intentioner med kærlighed og respekt og udgangspunkt for denne hjemmeside. 

Karen Helsted.