Om

Denne hjemmeside har i årevis været en hjemmeside med inspiration og anbefalinger til feriegæster på Kreta og har altid været fra mit personlige ønske om med min dybe beundring at inspirere med respekt og kærlighed til især kulturelle traditioner -historie -natur og indbyggere.
I løbet af de mange år, jeg har boet på Kreta, har fortidens kulturelle traditioner haft indflydelse på mine inspirationer på dette websted, og som også kan være en berigelse af nutiden, og som stadig kan opleves mange steder paa Kreta idag.
Især også indenfor ​​filosofi og kultur, som har en livslang særlig interesse for mig - også fordi nogle af disse inspirerer mig til at tænke - se-forstå livet også på en anden måde og uden begrænsninger af nationalitetsforskelle - eller hvordan forskelle i nutidens menneskehed.
Jeg prøver ikke at overbevise nogen om en bestemt måde at opleve Kreta på, men kun som en inspiration til den individuelle frihed, og det er den måde at forstå mine intentioner med kærlighed og respekt og udgangspunkt for denne hjemmeside. 
 Et udgangspunkt fra et menneske som jeg  med dyb sensitivitet  for de naturlige kraefters skabelse af baade natur -dyr - insekter- og mennesker og jeg har en indre kaerlighed og respekt for disse skabelser og kulture og filosofi er min maade at proeve at forstaa og laerer om mystikken om ogsaa det spirituelle og menneskelige vaesen i dette liv og verden hvor der ofte er forskelligheder udfra hvordan vi opfatter og forstaar det samme.


Karen Helsted.

Karen Helsted
Karenhelsted@dinkretaferie.dk
+4521699988