Kulturelle Håndværk.


        Kulturelle Håndværk.  

Urter og planter 


Her vælger vi urter, der ligger i fjerntliggende områder med en minimal risiko for forurening, og al høst sker ved hånden. Vi forsøger at gøre vores bedste for at arbejde og leve med en holistisk tilgang, en levende, dynamisk og altomfattende tilgang både til menneskets men også for at plante natur. Så er der noget specielt ved essentielle etheriske olier, der på en eller anden måde relaterer til ånden, den åndelige energi også. Åndelig energi er stærkest i frie og sunde planter, som får lov til at udtrykke deres individualitet, ligesom den er i os mennesker.

https://www.wildherbsofcrete.com/

Besøg vores smukke  (13.000 m²) medicinske urtehave, især om foråret og sommeren. Når du går ind i havneporten, især fra april til september, finder du dig selv nedsænket i en fredelig og magisk have, fyldt med aromatiske urter og medicinske urter. Over 300 almindelige og usædvanlige medicinske urter vokser i Maravel-haven. Blandet med urterne er der en række blomstrende træer og årlige og flerårige blomster, der fodrer pollinatorerne. Besøgende kan købe naturlægemidler i vores butik efter at have turneret i haven. At opleve skønheden i vores haver er i sig selv en opløftende oplevelse. http://garden.maravelspili.gr/index.php/en/

Mariannas workshop er som hun selv beskriver det ,  en blanding af lidenskab, kærlighed og meget respekt for planeten og alle skabninger.

Længe før, efter at have afsluttet studier om psykologi og lære om menneskers følelsesmæssige krop, havde jeg et stærkt ønske om at finde måder til helbredelse uden at bruge kemikalier. Gennem forskellige alternative metoder, som farver, maleri, musik, psykodrama, gik lidt efter lidt til rødderne, hvad folk plejede at bruge i gammel tid. Og efter en ældre tid, der var ankommet til Hyppocrates, Aesculapius, Dioscurides og undersøgt lighederne mellem forskellige lande og civilisationer omkring brugen af urtemidler, blev konklusionen, at naturen på ethvert sted tilbyder det, der er nødvendigt for at helbrede forskellige situationer og sygdomme.


http://www.mariannas-workshop.gr/en/

Keramik -vævning -glas -tekstil -træ fremstilling 

Verekinthos er  beliggende på bjerget, hvor Idaioi Daktiloi - sønner af Zeus og kunstbeskyttere en gang boede og blev tilbedt ifølge mytologien. De kom til dette bjerg for at undervise ældgamle kunst til mænd, såsom Metallurgi, keramik, glasværk og vævning.

I dag, på det samme sted, kører vi sølvsmed og guldsmed samt workshops for keramik, skulptur, glasfremstilling, hagiografi, maleri, læder, stof og tekstil applikationer, træbearbejdning, dekorative genstande og traditionelle musikalske instrumenter.

Der er også workshops i  keramik, maleri og stof applikationer.


https://verekinthos.com/eng/about-verekinthos/