Villa Semeli

Huset Semeli

Semeli House er et helt nyt feriehus i høj kvalitet,renoveret i 2015 og i 2 etager beliggende i Nea Hora lidt udenfor byen Chania.

 

Ferieboligen består af 2 soveværelser og 1 badeværelse, Det veludstyrede Køkken har bla opvaskemaskine, ovn og mikroovn, samt en kedel og almindeligt køkkenudstyr

Et TV er til rådighed samt har huset ac på begge etager.

Der findes 2 balkoner fra soveværelset med dobbeltseng på 2 etage –den ene balkon vender ud mod den lokale gade og er af mindre størrelse. En større balkon findes på den anden side af soveværelset og hvor man her har mulighed for at sidde 4 -6 personer. Denne balkon vender også ud mod et lokal græsk beboer område. I det hele taget er området præget af ”der hvor grækerne selv bor ” og dvs der er heller ikke nogen sædvanlig havudsigt men udsigt og ”lyde” fra det lokale liv i nabolaget.

Det andet soveværelse som også er beliggende på 2 etage består af 2 køje senge og med trappe ned til underetagen i samme rum.

Området som Semeli ligger i er meget lokalt, idet grækerne selv bor i dette område, små hyggelige gader med gamle og nye boliger. Hver torsdag er der lige neden for hotellet et stort lokalt marked, hvor der handles med alt. Få hundrede meter fra Semeli huset er der en lille hyggelig fiskerihavn, hvor man kan opleve de lokale fiskere på arbejde. Semeli huset er for dem som vil bo i kort afstand fra byen Chania men alligevel i lokale omgivelser og i gåafstand til strand –spise og indkøbsfaciliteter.

Link til bestilling her http://www.semeli-hotel.gr/#

Område

Kystby med moderat tourisme

Afstand storby

2 km Chania

Afstand lufthavn

20 km Chania lufthavn

Afstand strand

200 m

Afstand indkøb & spisested

200 m & 200 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Nej

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk