Villa Pyrgos

Villa Pyrgos

 

Villa Pyrgos er beliggende i kort afstand til stranden,og har også lidt af det landlige præg over sig,idet der på bagsiden af villaen,er grøn natur med udsigt til bjergene.

Med disse omgivelser,skal det dog nævnes -at er man tæt på stranden på nordkysten,er man heller ikke langt væk fra den national vej som går langs hele Kretas nordkyst.Trafikken på denne,kan høres fra villaen,-hvor lang afstanden er fra villaen til vejen,kan man se på et af Pyrgos billeder.

 

Villaen som er på ca 120 m2,har ialt 4 soveværelser,som alle har eget toilet/dusche.De tre af disse ligger på 1 sal,og 2 af disse har en dør imellem,hvis man ønsker at gå fra direkte fra det ene værelse til det andet.Alle soveværelser har desuden egen balkon,som vender ud mod poolområdet og Middelhavet.

I under etagen er det sidste soveværelse,også dette har eget toilet/dusche samt balkon og har ikke ac.

Opholdstuen,er ud i et med køkkenet,og fra dette rum er der udgang til balkonen,som vender ud mod poolområdet.

Ved siden af poolen er der en grøn plæne med Grill faciliteter.Ved indgangsporten som iøvrigt er indgangen til begge villaer,er der også en grøn plæne -noget større og med et par gynger.Dette område er indhegnet.

Selve poolområdet er omgivet af en mur,som dog ikke er særlig høj,der er i sommermånederne en del grønne beplantninger langs denne,-det skal dog nævnes at nabo til villa Pyrgos er Aneria lejlighederne-et lille kompleks med få lejligheder og en stor grøn plæne,uden pool.Og er man på plænen ved Aneria,kan man godt skimte folk badende i villa Poolen.Det skal også nævnes,at villa Pyrgos og Villa Avra er nabovillaer i den forstand,at der blot er en mur imellem disse 2 villaers poolområder -og fra et af soveværelserne på første sal i villa Avra kan man se ind til poolområdet Pyrgos.

 

Området:

Giver mange muligheder for udflugter i området. Dels er der byen Georgioupolis,som blot ligger 7 km fra villaen, samt i nærheden af denne,den eneste ferskvandssø på Kreta -Kournas søen. Selve Rethymnon ligger ca 12 km fra Episkopiområdet og selve landsbyen Episkopi ca.2.5 km. Episkopi er iøvrigt er en større landsby med fine muligheder for indkøb, og en charmerende blanding af det traditionelle Kreta og det moderne. Her kan man også finde en græsk taverna for et måltid eller man kan besøge nogle af de mange spisesteder langs havet, som er meget besøgt af grækerne selv ikke mindst i weekenderne.

I nærheden af poolområdet er der iøvrigt en dejlig indbygget grill til de varme sommeaftener..

 

Område

Naturomgivelser med havudsigt

Afstand storby

17 km Rethymno

Afstand lufthavn

52 km Chania lufthavn

Afstand strand

50 m

Afstand indkøb & spisested

50 m & 2,5 km

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Kommentarer fra tidligere feriegæster

 

Huset er et fantastisk hus for børnefamilier. Det er stort og der er en dejlig pool og have. Stranden er lokal uden for mange turister og Episkopi er en sød, lille landsby. Udlejer er søde – og vi var især glade for din hurtige reaktion, da vi sms til dig om manglende vand. Det var rigtig rart at mærke, at du var der, og at I hurtigt rykkede ud. Så det at mærke din tilstedeværelse var rigtig rart – og trygt, da udlejer ikke taler engelsk. Tak for en dejlig ferie.Sussie og co.

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk