Villa Posidonia

Villa Posidonia

Denne helt nye luksus villa ligger i rolige omgivelser kun 25 meter fra stranden og med privat swimmingpool og med pragtfuld udsigt over havet.

 

Her kan man nyde privatlivet og ikke mindst i den privat lukkede have med, træer, buske og blomster.Swimmingpoolen er 32m2 samt 1,50m dyb, og der er også en børne- pool. I forbindelse med poolområdet er en dejlig rummelig møbleret veranda med sofaer –havebord og liggestole.

Der er ialt 3 soveværelser samt 3 badeværelser og er fordelt på de 2 etager: Stueetagen har en rummelig åben plan stue med sofaer, satellit-tv, musik / radio, samt spiseplads til 6- 8 personer.

1 separat toilet og fuldt udstyret køkken med køleskab / fryser, ovn / komfur, opvaskemaskine, mikroovn, brødrister, kedel og espresso / filter kaffemaskine.

 

I stueetagen er der 2 soveværelser hvoraf det ene har dobbeltseng og badeværelse med bad, toilet .

Soveværelset har glaskydedøre med udgang og med dejlig udsigt til poolen og den grønne have.

 

Det andet soveværelse i stueetagen har to enkeltsenge (som kan slås sammen ). Udsigt over havet og bjergene fra værelsets skydedøre der fører ud til den overdækkede terrasse og swimmingpool område.

 

På første sal er det tredje soveværelse. Soveværelse har dobbeltseng og badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Soveværelset har skydeglasdør til overdækket altan med fantastisk hav og bjerg udsigt samt til swimmingpoolen.

 

Faciliteter udover møbler etc som nævnt i teksten

Airconditioning i alle rum, waskemaskine, Strygejern og bræt, Førstehjælps kasse, Pool handklæder, Rengøring 2 gange om ugen med sengetøjsskift, babyudtyr (høj stol, seng, badekar og potte). Herudover kan der mod ekstra betaling bestilles leveret mad, massage, læge og ekstra regngøring.

Link til bestilling her http://www.flisvos-villas.gr/#

 

Område

På stranden i lille landsby

Afstand storby

6,2 km Kissamos

Afstand lufthavn

50 km Chania lufthavn

Afstand strand

0 m

Afstand indkøb & spisested

2 km & 50 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Nej

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk