Villa Orsalia

Villa Orsalia

På toppen af Platanias, midt i den gamle by med samme navn, ligger denne pragtfulde villa på med 2 separate suiter, med store terrasser og nok en af de smukkeste udsigter over de hvide bjerge, olivenlunde og havet!

 

Hver suite har plads til 4-5 personer i hver. De har fuldt udstyret køkkener, satellit tv, telefon og fax, aircondition, pejs og de 2 lejligheder deler en mindre pool i underetagen, som lige netop har plads til et par liggestole rundt omkring.

Hver lejlighed har 2 soveværelser og et badeværelse som ligger på anden sal og i stueetagen rummelig veranda, samt køkken-opholdsrum ud i et samt med plads til ekstraopredninger. Toilet er der også i stueetagen. De 2 lejligheder deler som nævnt pool -samt har de balkoner ud mod samme retning -dog med en mur imellem disse. Derudover er der fuldt ud privatliv og lejlighederne har seperate indgange.

Der gøres opmærksom på at poolen samt poolområdet er af mindre størrelse.

 

Kun 600 m fra det rolige villa område, ligger Platanias,(vejen mellem kysten og villaen er præget af stejl bakke) som er en ad de mest berømte og livlige byer på Vestkreta, med tavernaer, supermarkeder, og livligt natteliv til alle alders grupper.

 

Et ophold i suite Orsalia giver den sjældne mulighed for at opleve det noget roligere landsbyliv samt med meget kort afstand til den meget livlig kystby Platanias med et stort udvalg af alt - ikke mindst natteliv !

Selve landsbyen Platanias har et rigt udvalg af små hyggelige græske spisesteder, samt et par minimarkeder. Der er en del oplevelser at finde, ved at gå på opdagelse i de små landsbygyder hvor der stadigvæk bor en del lokale grækere året rundt. Se kommentarer fra gæster der tidligere har boet i villalejlighederne Orsalia nederst på siden.

Link her http://www.villaorsalia.com/

 

Område

Landsby med havudsigt

Afstand storby

10 km Chania

Afstand lufthavn

20 km Chania lufthavn

Afstand strand

800 m

Afstand indkøb & spisested

100 m & 20 m

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Kommentarer fra tidligere feriegæster

 

Vi havde en utrolig dejlig ferie.

Din servicering af os op til turen var fremragende.

Huset var en utrolig dejlig oplevelse. Der var alt hvad hjertet kunne begære.

Værtsfolkende var utrolig venlige og opmæksom på at gøre alt for at vi skulle have en dejlig oplevelse.

Så alt i alt havde vi en utrolig dejlig ferie som vi vil se tilbage på med glæde.

Så hvis vi en anden gang skal til Creta, så kommer vi tilbage.

Hils værtsfolkende og sig tak.Familien Pedersen sept 2009

 

En meget venlig og imødekommende værtsfamilie.

· Lejligheden ligger meget smukt og er velegnet for familier, hvor alle er mobile.

· Vi havde stor glæde af den lille pool der er tilknyttet. Der er et stykke til stranden og det går stejlt op på tilbagevejen.

· Vi havde stor glæde af at leje bil og kører ud på Kreta og opleve.

· Indkøbsmulighederne er ok – det er en fordel at have en bil til rådighed, så man kan handle ind til køleskabet.

· Spisestederne i området er gode og ligger smukt, prisniveauet er næsten det samme alle steder.

· Dejligt at ferieboligen ligger tilbagetrukket i den gamle bydel på afstand til/ fra turiststranden.

· Lejligheden har en god størrelse for en familie på 4 med ”store” børn.

· Lejligheden er velegnet for familier der ønsker ro, samt familier der ønsker at benytte sig af nattelivet på hovedgaden.

· Hovedgaden og stranden er udpræget turistområder.

Med venlig hilsen Bo og Lene Dalbjerg juli 2011

 

Villaen er meget smagfuldt og funktionelt indrettet, dog skal man være opmærksom på de mange trapper (der er faktisk 4 etager, når poolområdet medregnes). Villaen viste sig at være meget velegnet til vores to familier på fælles ferie, da de to lejligheder har nem adgang til hinanden og til den fælles pool. Det var helt fantastisk at opleve landsbylivet i den gamle bydel, hvor vi boede, samtidig med den nemme adgang til turistområdet med stranden og indkøbsområdet. Vi var meget begejstrede for landsbystemningen på det lokale torv ved kirken. De lokale restauranter/taverner omkring er helt i topklasse. Men villaens terrasse har endnu bedre udsigt til solnedgangen end selv de bedste restauranter, der ellers annoncerer med den mest fantastiske udsigt i området. Vi fik flere gange aftensmaden bragt ud fra de omliggende restauranter til villaen. Også morgenstunden på terrassen med alle lydene fra cikaderne og hanerne, der galer, samt hundene og gederne der også snakker med, var charmerende. Her kunne man virkelig få fred i sindet og slappe af. Vi mødte meget stor venlighed fra grækerne i området. Den lille pool i villaen blev flittigt brugt af familiens børn såvel som voksne, selv efter strandophold. Det lille minimarked i den gamle bydel 5 minutter fra villaen var udmærket til indkøb af morgenbrød og drikkevarer, den gamle mand i butikken er hyggelig og turen derhen er meget stemningsfuld pga. alle blomsterne og vinrankerne og de små katte og smalle, stejle gader. Vores værtsfolk var yderst venlige og opmærksomme på vores velbefindende. Platanias var et bekvemt udgangspunkt for spændende ture i den lejede bil til Chania og Rethymnon med de pittoreske havnemiljøer, de fantastiske strande ved Elafonissi og Falarsarna, Arkadi klostret og mange idylliske landsbyer i bjergene.

 

Kommunikationen med dig Karen i forbindelse med formidlingen af lejeaftalen og andre arrangementer var superb. Mange tak for en god ferie!

 

Familierne Andersen, Vilsen og Nørgaard, August 2012.

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk