Villa Katerina & Demetris

Villa Katerina & Demetris

Villaerne er nybyggede og designet og indrettet i høj kvalitet og har hver 3 soveværelser med en-suite badeværelse, opholdsum med spisestue og rummeligt køkken som er meget vel udstyret. (se under faciliteter) Der er et soveværelse i stuetagen med eget badeværelse og direkte udgang til veranda. På første sal er der yderligere 2 soveværelser med hver sit badeværelse samt hver med egen direkte udgang til fælles veranda. Disse verandaer er møbleret med havemøbler og har en fantastisk udsigt over natur og bjerge. I stueetagen er opholdsrum/spisestue med køkken ud i et.

 

Poolområde med solsenge, havemøbler og der er frodig have også på bagsiden af villaerne.

De 2 villaer deler som sagt poolen og der er et træ hegn imellem de 2 villaers terrasser ved poolen i såfald man ønsker privatliv på terrassen her også.

De 2 villaer er identiske i både indretning og størrelse, de kan naturligvis lejes samlet for den store familie som ønsker optil 6 soveværelser.

Det skal nævnes at villaerne er beliggende ved landevej med almindelig "landevejstrafik" dvs ikke hovedvejs trafik og trafikken kan derfor høres fra poolområdet som vender ud mod samme retning.

Området:

I Landsbyen Amenos som ligger ca. 1 km fra villaerne, er der et udvalg af lokale indkøb og lokale spisesteder og landsbyen er præget af natur og grønne omgivelser. Her mærker man iøvrigt det ægte lokale græske landsbyliv!

I kystbyen Kalives ca. 1.8 km fra villaerne, er der et større udvalg af indkøb og spisesteder. Selve Kalives kystby er delvist præget af turismen, men er en mindre by hvor man i høj grad, også kan mærke det lokale liv. Ikke mindst pga. de mange grækere der bor i byen hele året. Om sommeren er byen populær blandt grækere der ønsker at bade og slappe af og nyde et måltid i en af de lokale tavernaer langs havet

Link til bestilling her https://www.airbnb.dk/rooms/11205190

 

Område

Naturomgivelser med bjerge

Afstand storby

25 km Chania

Afstand lufthavn

32 km Chania lufthavn

Afstand strand

2 km

Afstand indkøb & spisested

1,8 km & 1,8 km

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja (dele)

Aircondition

Ja

Safebox

Ja

WIFI

Ja

Faciliteter:

Villaen er udstyret med Kaffe maskine, Opvaskemaskine, El kedel, Micro ovn, Komfur med ovn, Køleskab, Toaster. Dvdafspiller +Radio, Hårtørrer, Strygefaciliteter, Mygge net for vinduer, Anatomisk allergivenlige madrasser "Allerx", Sengelinned og hånklæder. Tv i alle værelser (fladskærm + satelit), Vaske maskine, Balkon fra soveværelser, BBQ, Have møbler, Privat Parkering, Udendørs bruser, Sol senge, Parasoller og Veranda med pool.

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk