Villa Helios

Villa Helios

2 moderne villaer beliggende blot 100 meter fra havet ved Maleme og med gå afstand til strandpromenadens udvalg af spisesteder og cafeer. Optil 7 personer i hver villa ved ekstra opredning i stuen.

Hver villa Maleme har 3 soveværelser, et meget veludstyret moderne køkken ud i et med en lys og moderne opholds stue, med udgang direkte til det dejlige pool område med omkringliggende have.

Villaen er på 2 etager, og de to af soveværelserne ligger på 1 sal med balkon direkte ud til pool området, som man kan se på et af billederne. Herudover et af villaens badeværelser.

I stueetagen er villaens tredje soveværelse samt badeværelse. Mulighed for ekstra opredning i stuen.

Køkkenet er bla udstyret med kogeplader -ovn -fryser -køleskab og mikroovn.

Disse villaer er et godt valg for de som ønsker at bo komfortabelt - med kort afstand til badestrand, og med kort afstand til indkøb og spisesteder. Der er ingen tvivl om, at området også er et godt udgangspunkt for udflugter i den vestlige del af Kreta - med kort afstand til den populære sandstrand Falasarna - og længere sydvest - Elafonissi. En naturskøn sejltur til Gramvousa er også indenfor kort rækkevidde - for ikke at nævne selve Chania by, som ligger ca. 15 minutters kørsel væk. Klik her for bestilling https://www.homeaway.co.uk/p12011

 

Område

Naturomgivelser ved havet

Afstand storby

18 km Chania

Afstand lufthavn

37 km Chania lufthavn

Afstand strand

100 m

Afstand indkøb & spisested

Gåafstand (ca 100 meter)

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Faciliteter:

Køkkenet er bla udstyret med kogeplader, ovn, fryser, køleskab og mikroovn. Herudover har villaerne CD, TV og BBQ.

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk