Villa Flisvos

Boligerne Flisvos

Tættere på havets bølger findes ikke.....

Nybyggede boliger indrettet og bygget i høj kvalitet og med stranden som en forlængelse af den dejlige veranda! Tættere kan en feriebolig ikke komme på havet!

 

De 2 individuelle boliger er alle indrettet med stor omhu og kærlighed af Rea -konen til byggemester og ejeren Eftikis.

Stueetagen har et charmerende opholdsrum/spiserum og køkken ud i et og med direkte adgang til den rummelige veranda foran havet. I stueetagen er soveværelse samt badeværelse.

Går man op af trappen til 1 etage, er der her et indrettet soveværelse med dobbeltseng og vindue ud mod havet samt badeværelse.

At indretningen er som en græker selv ville ønske i en helårsbolig er der ikke tvivl om og adgang til både trådløst internet -parabol og lokal antenne er med til at sikre enhvers behov.

Ac er der i alle rum, strygefaciliteter , havemøbler incl solsenge som kan medbringes ned til stranden af trappen fra hver boligs veranda.

Boligerne er beliggende få km fra byen Kastelli også kaldet Kissamos ca 30 vest for Chania i den lille landsby Nopigia med dejlige restauranter lige ved havet -en campingplads med lidt indkøbsmulighed ´og pool samt ca 2 km til den charmerende landsby Drapanias med lokale spisesteder-minimarked og gl cafeneon.

Klik her for bestilling http://www.flisvos-villas.gr

Stranden udenfor boligerne er præget af småsten -dog sand i selve havet og kyststrækningen i nærheden af boligerne har sand hist og pist på selve stranden også.

Område

På stranden i lille landsby

Afstand storby

6,2 km Kissamos

Afstand lufthavn

50 km Chania lufthavn

Afstand strand

0 m

Afstand indkøb & spisested

2 km & 50 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Nej

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder