Villa Elma

Villa Elma

Villa Elma og villa Andreas er 2 nybyggede moderne villaer blot få km vest for Chania centrum og tæt på dejlig strand blot 300m væk. Boligerne blev bygget i 2008 og har en flot beplantet have med bla. palmer, oliven og appelsin træer.

 

Hver villa er på 100m2 og 150m2 have med pool område samt terrasse fordelt på stueetagen og 1 etage.

Der er 2 store soveværelser som hver har adgang til en stor terrasse hvor udsigt af havet eller bjergene kan nydes. På stueetagen er det fuldt udstyrede køkken og opholdsrum ud i et, med direkte adgang til pool området. Det ene af soveværelserne samt

badeværelse ligger på denne etage.

Soveværelset på 1 etage har direkte udgang til dejlig stor veranda med pragtfuld udsigt over natur, poolområdet samt havet.

 

Disse villaer er perfekte for dem som ønsker at bo i et lille grønt område men alligevel i gåafstand til både indkøb- spisesteder og strand, i et område som har en udviklet turisme men samtidig har "lidt luft imellem bygningerne " og det virker ikke så "sammenbygget" som i andre turist områder.

Klik her for bestilling http://elmasdreamvillas.gr/

Område

Fredelige naturomgivelser nær havet

Afstand storby

4,5 km Chania

Afstand lufthavn

25 km Chania lufthavn

Afstand strand

300 m

Afstand indkøb & spisested

200 m & 200 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Faciliteter:

Privat pool samt børnepool, ude og indendørs spiseplads, terrasse med liggestole, A/c (i hvert soveværelse og opholdsrum), Safebox, Førstehjælps kasse, Garage, Automatisk lys i pool(om natten), vaske maskine, stryge faciliteter, fladskærms-tv, DVD afspiller, stereoanlæg, opvaskemaskine, toaster, kaffe maskine,.Derudover er der internet i villaen.

 

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk