Villa Drapanias

Villa Drapanias

 

Tæt på landsbyen Drapanias –få km til byen Kissamos–gåafstand til et par lokale spisesteder samt gåafstand til minimarked og strand.

I landlige skønne naturomgivelser og i området ved Mithimna Campingplads vest for byen Chania –ligger denne villa i høj standard som bedst kan fornemmes ved at se billederne som viser bedre end selv den bedste beskrivelse! Med i alt 4 soveværelser med flot natur udsigt som man også kan se på billederne –3 dejlige badeværelser og et dejligt moderne køkken med alt udstyr og en skøn lys og hyggeligt indrettet stue.Udendørs området har bbq område –havemøbler –pool med liggestole og er på bagsiden af den mindre trafikerede landevej.

Cykler er stillet til rådighed fra udlejeren.

 

Selve landsbyen Drapanias og området:

Er med ca 500 indbyggere og har et udpræget græsk landsbyliv - med landsbyskole, små lokale cafeer og lokale købmænd. De fleste af indbyggerne lever mere eller mindre stadigvæk af landbrugsliv - med enten et par husdyr - eller/og en af de mange olivenlunde som omgiver området.

Drapanias er i høj grad en landsby, hvor man overhovedet ikke mærker turismens ankomst til Kreta - så her kan man opleve en autentisk traditionel landsby med særdeles gæstfrie indbyggere.

Bussen til Chania eller Kissamos afgår oppe fra landsbyen ca en gang i timen.

Har man børn med på et ophold i Kerash bay er der masser af lokale oplevelser, at suge til sig i den lille landsby -her oplever man æselmanden georgos med sine geder i landsbyens gader, og går man på opdagelse i de små landsbygader kan man opleve grækerens hverdag -lige fra den gamle kone der fodre sine geder og høns eller det gamle tømrerværksted eller bilværksted hvor der bliver arbejdet ind imellem de mange samtaler med kaffe i en af de lokale cafeer i landsbyen.

Dette er børnevenlige omgivelser og her kan både forældre og børn holde ferie med et bredt udvalg af oplevelser! Man kan leje cykler hvis man ønsker at udforske området på den måde samt en transport til havet og de dejlige tavernaer ved stranden som også er et dejligt fredeligt og børnevenligt område.

Link til bestilling her http://www.booking.com/hotel/gr/dermitzogianni-villa.en-gb.html

 

Område

Fredelige græske landsbyomgivelser

Afstand storby

5 km kissamos

Afstand lufthavn

50 km Chania lufthavn

Afstand strand

300 m

Afstand indkøb & spisested

300 m & 300 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

Ja

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk