Villa Citrus

Villa Citrus

Moderne villa bygget i 2009 med i alt 3 soveværelser og 3 badeværelser.

I stueetagen er et stort rum som udgør både opholdsrum, spisestue og det veludstyrede køkken. På samme etage findes et soveværelse med 2 enkelt senge med tilhørende badeværelse som iøvrigt har badekar med jacuzzi.

 

På første etage er de resterende 2 soveværelser, det ene soveværelse har en dobbeltseng mens det andet har 2 enkelt senge. Hvert soveværelse har deres eget badeværelse og i det ene badeværelse er der hydro massage i bruseren.

Fra de 2 soveværelser på første sal er der direkte udgang til en dejlig møbleret veranda hvorfra man kan nyde en pragtfuld udsigt.

Nabo til villa Asteri med 4 soveværelser.

 

Faciliteter: Opvaskemaskine- mikroovn- satelit tv- home cinema- internet- vaskemaskine- ialt 3 tv- hårtørrer- pool 40 m2

Klik her for bestilling http://www.amazingvillasincrete.com/the-villas/villa-citrus/

Landsbyen Asteri:

Hyggelig lokal landsby hvor man kan opleve den græske atmosfære og dagligdag. Landsbyen har 2 minimarkeder med et fint udvalg af dagligvarer incl frisk brød hver dag. Desuden er der nu åbnet et græsk spisested i forbindelse med et lille museum som er fantastisk spændende og lavet og indsamlet igennem 20 år -så man kan få et bredt indtryk af traditionerne og kulturen år tilbage på Kreta.

Område

Naturomgivelser i bjergene

Afstand storby

13 km Rethymno

Afstand lufthavn

73 km Heraklion lufthavn

Afstand strand

3 km

Afstand indkøb & spisested

30 m & 30 m

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk