Villa Chalaro

Villa Chalaro

Dejlig hyggelig landvilla i 2 etager med ialt 4 soveværelser, i den lille landsby Drapanias hvor man oplever den ægte kretensiske kultur langt fra masse turismen.

I stueetagen ligger en stue/opholdsrum, fuldt udstyret køkken, 1 soveværelse med dobbeltseng samt en enkelt seng og et seperat badeværelse. På 1 sal ligger 2 soveværelser og et badeværelse. På øverste etage er der direkte udgang til stor rummelig møbleret terrasse. Udover de nævnte rum er der desuden en seperat 1 vær lejlighed med indgang fra gårdhaven og som har en dobbelseng -lille badeværelse samt køkken.

Faciliteterne i villaen 3 tv'er, DVD afspiller, fuldt udstyret køkken med bla opvaskemaskine, kaffemaskine, elkoger og toaster. Villaen har desuden vaskemaskine og safebox.

Fra villaen er der 1 km til stranden og 5 km til områdets største by Kissamos.Få minutters gang fra villaen er der 2 lokale spisessteder/ cafeer samt minimarked og bager.

 

Landsbyen Drapanias og området:

Er med ca 500 indbyggere og har et udpræget græsk landsbyliv - med landsbyskole, små lokale cafeer og lokale købmænd. De fleste af indbyggerne lever mere eller mindre stadigvæk af landbrugsliv - med enten et par husdyr - eller/og en af de mange olivenlunde som omgiver området.

Drapanias er i høj grad en landsby, hvor man overhovedet ikke mærker turismens ankomst til Kreta - så her kan man opleve en autentisk traditionel landsby med særdeles gæstfrie indbyggere.

Bussen til Chania eller Kissamos afgår oppe fra landsbyen ca en gang i timen.

Har man børn med på ferien i landsbyen -er der masser af lokale oplevelser, at suge til sig i den lille landsby -her oplever man æselmanden georgos med sine geder i landsbyens gader,og går man på opdagelse i de små landsbygader kan man opleve grækerens hverdag -lige fra den gamle kone der fodre sine geder og høns eller det gamle tømrerværksted eller bilværksted hvor der bliver arbejdet ind imellem de mange samtaler med kaffe i en af de lokale cafeer i landsbyen.

Dette er børnevenlige omgivelser og her kan både forældre og børn holde ferie med et bredt udvalg af oplevelser! Man kan leje cykler hvis man ønsker at udforske området på den måde samt en transport til havet og de dejlige tavernaer ved stranden som også er et dejligt fredeligt og børnevenligt område.

Her for bestilling https://www.airbnb.com/rooms/13723532

Område

Lokale landsbyomgivelser

Afstand storby

5 km kissamos

Afstand lufthavn

50 km Chania lufthavn

Afstand strand

1 km

Afstand lokal indkøb & spisested

50 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

Ja

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk