Villa Avra

Villa Avra

Villa Avra har med sin høje beliggenhed, og samtidig med kort afstand til stranden, både lidt af det landlige præg over sig, idet der på bagsiden af villaen, er grøn natur med udsigt til bjergene, og med muligheden for at gå til det dejlige Middelhav.

Med disse omgivelser skal det dog nævnes, at er man tæt på stranden på nordkysten og man er heller ikke langt væk fra national vej som går langs hele Kretas nordkyst. Trafikken på denne kan høres fra villaen, hvor lang afstanden er fra villaen til vejen, kan man se på et af villa Pyrgos billeder.

Der er en sti som man kan vandre af fra villaen og til stranden som er i kortere afstand end hvis man skal køre i bil og man skal så over hovedvejen for at komme til stranden. (det er ikke en motorvej!)

 

Villaen som er på ca 105 m2, har ialt 3 soveværelser, som alle har eget toilet/dusche. Iøvrigt er der indbygget Hydro massage i Avras pool, som man betaler ekstra for.

I stueetagen, som man kommer til direkte fra poolområdet, har man et åbent stort opholdsrum/køkken som kan ses på et af billederne. I denne etage ligger også et af villaens tre soveværelser med eget toilet/douche samt et stort vindue ud til poolområdet.

På 1 sal er de resterende to soveværelser, begge med eget toilet/douche samt balkon ud mod poolområdet og faktisk en fantastisk flot udsigt over natur og bjerge samt havet.

 

Det skal også nævnes at villa Pyrgos og Villa Avra er nabovillaer i den forstand, at der blot er en mur imellem disse 2 villaers poolområder og man kan derfor godt regne med, at man kan høre naboen ved poolområdet.

Foran selve villa Avra er der en grøn plæne, med en gynge og et sted hvor eventuelle børn kan lege sikkert da stedet er indhegnet. Selve indgangsporten til området er samme indgang til begge villaer.

 

Området:

Giver mange muligheder for udflugter i området. Dels er der byen Georgioupolis,som blot ligger 7 km fra villaen, samt i nærheden af denne,den eneste ferskvandssø på Kreta -Kournas søen. Selve Rethymnon ligger ca 12 km fra Episkopiområdet og selve landsbyen Episkopi ca.2.5 km. Episkopi er iøvrigt er en større landsby med fine muligheder for indkøb, og en charmerende blanding af det traditionelle Kreta og det moderne. Her kan man også finde en græsk taverna for et måltid eller man kan besøge nogle af de mange spisesteder langs havet, som er meget besøgt af grækerne selv ikke mindst i weekenderne.

I nærheden af poolområdet er der iøvrigt en dejlig indbygget grill til de varme sommeaftener..

For bestilling her https://www.homeaway.co.uk/p2253495

 

Område

Naturomgivelser med havudsigt

Afstand storby

17 km Rethymno

Afstand lufthavn

52 km Chania lufthavn

Afstand strand

50 m

Afstand indkøb & spisested

50 m & 2,5 km

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Kommentarer fra tidligere feriegæster

 

Huset var fantastisk til en familie som vores, hvor børnene kan svømme ( børnene er 7, 10 og 12), for poolen er ret dyb over det hele. Huset er med de mange trin og stejl, skarp jerntrappe ikke velegnet til meget små børn.

Vi var begejstrede over restauranterne lige i nærheden og den som udlejer anbefalede os i Episkopi. Det er et dejligt – ikke turistet område med masser af plads på stranden, der ikke er overfyldt. Dog kan vandet være ret vildt lige der med stærke understrømme, men der er meget dygtige og informative livreddere på stedet, der kan forklare hvordan vandet er for dag til dag.

Vejen til det nærmeste supermarked ( Episkopi) er ikke en rar vej at gå på. Den er smal og bilerne kører stærkt, så vi tog altid bilen. ( i modsætning til, hvor vi boede i Drapanas, hvor vi gennem en olivenlund og en sti kom til landsbyen), så jeg vil faktisk mene, at det er en fordel at have en bil ved villa Avra, for indkøbsmulighederne til fods er lidt stressende. Men måske er der en sti til Episkopi, som vi altså bare ikke fandt?

Supermarkedet i Episkopi var meget velassorteret og dejlig lokalt uden alt det der turist tingel tangel og vi købte noget meget dejligt kød til at grille og helt fantastisk billigt i forhold til DK. Vi købte også meget lækre oliventræs grill kul, som bare fik alt til at smage så godt.

Stedet er glimrende for lokale udflugter – vi var i Georgioupolis flere gange og det er en dejlig lille by, men selvfølgelig et turistområde, men stadig ikke ødelagt som jeg f.eks. synes at området ved Platanas er ( der kan man få karrysovs til sit grillede kød!), men smag og behag er forskellig.

Jeg synes området er skønt, skønt og udsigten fra villaen er bare fantastisk. Vi var også ved Kornas søen, Rethimnon , Bali, Kalives,Plakias og Preveli, Spili og Knossos og på den måde er stedet godt beliggende for man skal ikke køre så langt i bil, som man f.eks. skal fra Kissamos området til disse seværdigheder.

Alt i alt havde vi igen en fantastisk ferie med din Kreta ferie. Det er et godt og meget informativt koncept du har udviklet. Det er så rart at du er så oplysende på din hjemmeside og i din kommunikation. Man kan tage på ferie i ”trygge hænder” uden skuffelser og det er super.Familien Munch.

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk