Villa Asteri

Villa Asteri

Charmerende villa bygget og indrettet i den hyggelige traditionelle stil. Villaen ligger i hjertet af landsbyen Asteri ca. 15 km fra Rethymnon centrum. Villaen har 4 soveværelser og 2 badeværelser med badekar/jacuzzi.Køkkenet er fuldt udstyret med bla. opvaskemaskine -komfur -mikrovn -og alle moderne faciliteter.

I opholdsrummet er der satelit tv og hyggelig indretning.

Der er stor pool og barbeque udendørs samt stor terrase med liggestole og parasoler vel placerede til at ligge sig lidt under når det bliver for varmt og man ønsker lidt skygge.

Villaen er i to etager og på første etage finder man to af soveværelserne. På denne etage er der desuden en veranda hvor man kan nyde en dejlig udsigt over poolen samt naturen.Området omkring villaen er præget af skønne oliven samt appelsin træer.

Faciliteter: Opvaskemaskine- mikroown- satelit tv- home cinema- internet- vaskemaskine- ialt 3 tv- hårtørrer- pool 40 m2 + børnepool 5 m2.

Landsbyen Asteri: Hyggelig lokal landsby hvor man kan opleve den græske atmosfære og dagligdag.Landsbyen har 2 minimarkeder med et fint udvalg af dagligvarer incl frisk brød hver dag.Desuden er der åbnet et græsk spisested i forbindelse med et lille museum som er fantastisk spændende og lavet og indsamlet igennem 20 år -så man kan få et bredt indtryk af traditionerne og kulturen år tilbage på Kreta. For bestilling her http://www.amazingvillasincrete.com/the-villas/villa-asteri/

Område

Naturomgivelser i bjergene

Afstand storby

13 km Rethymno

Afstand lufthavn

73 km Heraklion lufthavn

Afstand strand

3 km

Afstand indkøb & spisested

30 m & 30 m

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk