Villa Anemos

Villa Anemos

Tre lækre villaer - med swimmingpool & privatliv.

 

Midt i skønne uspolerede naturomgivelser på Vestkreta med udsigt over hele kissamos bugten og Middelhavet, ligger disse tre flotte individuelle villaer i høj standard. Villaerne er helt klart for alle familier, der ønsker at bo i egen privat villa, med meget høj komfort, kort afstand til havet og i absolut uspolerede naturomgivelser

 

Villaerne Anemos er alle opkaldt efter de tre græske vinde: ’’Levantes, Sirocco og Pounentes’’ og har alle deres eget lille have og swimmingpool område. Alle villaer har en pragtfuld panoramaudsigt over Middelhavet, Kissamos bugten og Roudopou halvøen.

 

Området: I kort afstand er også traditionelle hyggelige små landsbyer med lokalt liv. Samtidig er området rigtig godt udgangspunkt til mange udflugter til den vestlige del af Kreta – blandt andet det populære strand område Gramvousa (a’ la Maldiverne) – og kort derfra i bil ca. 15-20 min. Falasarna stranden på vestkysten, med meget turkist hav, og helt hvide sandstrande. Overalt er der dejlige naturoplevelser, og i kort gå afstand, små åer, bambus hegn, oliven lunde, og landsbyer fra Nordkysten og til sydkysten. I det hele taget utallige af muligheder. Den populære Chania by ligger blot 20 min kørsel fra Villaerne – og er også et besøg værd !

 

Stranden er i kort afstand til villaerne (ca. 1,1 km) – og derfor ligger villaerne også som mange af villaer med god beliggenhed, i nærheden af (ca. i nærheden (ca. 300 meter) af Nationalvejen - som går langs hele Kretas Nordkyst og derfor kan man høre trafik fra denne.

 

Se i øvrigt mange flere informationer om området, under ’’flycamping’’ i menuen!

 

NB: De sidste 600 meter til villaerne er via en fin sti igennem olivenlunde som ikke er asfalteret – man kan sagtens køre bil.

 

En bil er næsten et must i området, for - at opleve alle de mange flotte naturoplevelser – strande, og landsbyer, eller til nærindkøb, hvor tætteste større by er Kissamos.

For bestilling her http://anemon-villas.gr/locationen.php

 

Område

Naturomgivelser med havudsigt

Afstand storby

7,3 km Kissamos

Afstand lufthavn

63 km Chania lufthavn

Afstand strand

1 km

Afstand indkøb & spisested

1 km & 1 km

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Faciliteter:

Tre soveværelser og 3 badeværelser, aircondition i alle soveværelser, opholdsrum. Der er store verandaer, og alle villaer har et veludstyret køkken. Billederne taler for sig selv, flot indrettet i moderne stil, store værelser, stuer og køkkener. Derudover er alle villaer udstyret med TV, DVD & CD og trådløst internet.

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk