Villa Andreas

Villa Andreas

Dejlig villa med egen pool og med plads til optil 10 personer. Beliggende lige ved den smukke bugt i Panormo.

Bo lige ved havet og i den charmerende landsby - en oplevelsesrig blanding af lokal græsk landsby atmosfære og turisme.

Villa Andreas er bygget i 2005 og med dens korte beliggenhed til både strand, indkøb, spisemuligheder samt ikke mindst den meget charmerende by Panormo, gør den et perfekt udgangspunkt for, at opfylde den store families individuelle behov.

Villaen giver mulighed for i alt 10 sovende personer.

Der er 3 etager i villaen - på den øverste etage er der et hyggeligt indrettet spisehjørne, ved siden af det moderne køkken, som er udstyret med alle moderne faciliteter bl.a. mikroovn og opvaskemaskine.

Ved siden af spisestuehjørnet er en trappe op til endnu et niveau hvor der er en dejlig opholdstue med sofaer. Herfra er der udgang til en veranda med havudsigt. På denne etage er der et soveværelse med eget bad og toilet. Privat balkon med delvis udsigt til havet. Derefter er der 2 andre soveværelser også med egen privat balkon. Et stort moderne badeværelse med den nyeste form for "hydro massage".

På etagen derunder, er der et stort opholdsrum med store glasvinduer og døre som fører ud til pool området, med parasoller og en udendørs bruser.

Ved siden af opholdsrummet er der et badeværelse med bruser og toilet. Et mindre tekøkken samt et bord og stole - gør dette rum til et perfekt sted, når man bruger tiden omkring poolen.

Fra opholdsrummet er der en trappe ned til de sidste rum.

Et soveværelse samt sidste værelse (med gennemgang) som har 3 sovesofaer som kan slås ud til senge samt badeværelse. Her er der i øvrigt egen udgang/indgang til den anden side af villaen.

Her for bestilling http://www.lucy.gr/andreas/index.php

Om selve Panormo:

Holder man ferien i Panormo - er der ingen tvivl om, at her er der lidt for enhver smag og behov. Vandsports muligheder -fisketure, snorkling, dykning, kanoture,og vandcykling og er man til det lokale landsbyliv - er en gåtur rundt i selve Panormo en oplevelse værd!Her kan man endnu finde en gammel traditionel slagter, bager, købmænd samt en stort udvalg af spisesteder og cafeer. Alt dette i gå afstand fra lejlighederne Kastello. Den lille sandstrand ligger blot 1 minuts gang fra lejlighederne. Herunder lidt stemningsbilleder fra byen.

 

Område

Landsby omgivelser med havudsigt

Afstand storby

22 km Rethymno

Afstand lufthavn

61 km Heraklion lufthavn

Afstand strand

50 m

Afstand indkøb & spisested

50 m & 50 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja (Ekstra beløb)

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk