Villa Anastasia

Villa Anastasia

Pano Stalos -Chania

 

Villa Anastasia er en af 3 restaurerede nabovillaer, som ligger 10 km vest fra byen Chania, i bjergområdet over det populære område Stalos. Her har man en fantastisk panoramaudsigt over bjerge og Middelhavet!

 

Villaen er omgivet af gamle smukke oliventræer og er bygget i 1999 i høj kvalitet, og har et areal på 140 m2.Villaen har 3 soveværelser, med hver sit badeværelse/toilet, samt har yderligere et moderne udstyret køkken. Ved siden af køkkenet er opholdsstuen med sofahjørne og spisehjørne. Udenfor villaen er privat pool samt børnepool og en møbleret terrasse med god plads til den store familie.

 

Den lille landsby Pano Stalos ligger 2 km fra villaerne, og her findes i alt 3 tavernaer, hvor man kan spise typisk græsk mad. Derudover findes en kafeneon hvor lokal befolkningen mødes. I landsbyen findes også et minimarked med et mindre udvalg af dagligvarer. Et stort udvalg af indkøbssteder samt spisesteder finder man i høj grad på selve kysten ved Kato Stalos, som ligger ca.3.5 km

fra villaerne Kydonia. Det er også her man finder den nærmeste

badestrand.

Link til bestilling http://www.kydonia-villas-crete.com/

 

Område

Bjergomgivelser med havudsigt

Afstand storby

10 km til Chania

Afstand lufthavn

31 km

Afstand strand

3,5 km til Stalos m. badestrand

Afstand indkøb & spisested

2 km til landsbyen Pano Stalos

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

Ja

WIFI

Ja

Faciliteter:

Villaen er udstyret med almindeligt køkken & Kaffe maskine, Opvaskemaskine, El kedel, Micro ovn, Toaster

Herudover er der Dvd afspiller & Radio, Hårtørrer, Sengelinned og håndklæder, Tv satelit, Vaske maskine, BBQ, Have møbler, Privat Parkering, Sol senge, Parasoller.

 

Prisen er inclusive: Airconditioning, el, safebox, rengøring ved før ankomst og midt i ugen, her skiftes også sengelinnen og hånklæder. Poolhåndklader skiftes en gang om ugen. Baby seng og høj stol ved forespørgsel.

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk