Pavlakis

Pavlakis

Kato Stalos - Chania

 

1 og 2 vær. lejligheder (+ en 3 vær lejlighed) i hjertet af det populære område Kato Stalos få km fra Chania. Ligger lige ned til Middelhavet og børnevenlig strand.Området er præget af turismen men langt mindre end f.eks byen Platanias.

Som et af de første lejlighedskomplekser, der blev bygget ved Stalos stranden, er Adonis nok en af de mest erfaringsrige grækere, som har haft turister igennem mange år. Måske er det disse erfaringer, som gør, at Adonis ikke blot har feriegæster boende, uden at der bliver gjort det yderste for, at man føler sig som hjemme. Og hvordan gør han det? Ikke nok med, at han er særdeles gæstfri - og ikke sjældent tilbyder, at være personlig guide på en udflugt i det Kreta som han kender så godt, men også i høj grad føler man sig her hjemme, når man i lejligheden finder små personlige genstande som gør lejligheden mere "hjemlig" - og flasker med eks. vis olie eller snaps. Derudover er alle lejligheder udstyret med radio/vækkeur, satellit tv, hårtørrer, telefon samt a/c.

Kommer man forbi receptionen og hans lille bar, og har enten lyst til en lille drink - eller kaffe med en hjemmebagt kage, ja så er alt dette gratis, når man bor hos Adonis. Adonis selv har som regel sin faste plads i hyggekrogen ved baren, hvor han nyder en sludder med hotellets gæster og han holder af, at fortælle om sin elskede ø samt at give gode råd om, hvilke steder man bør besøge som feriegæst på Kreta. Adonis taler fremragende engelsk.

Adonis har fået alle lejligheder bygget således, at alle har havudsigt og naturligvis har alle en dejlig balkon. Der er 1 vær lejligheder samt 2 vær. lejligheder, alle med køkken og køkken faciliteter. På hver opgang er der en vaskemaskine således at dette heller ikke mangler og har man brug for at stryge, udlånes dette af Adonis, som i øvrigt bor ved siden af lejlighederne sammen med sin gamle mor.

 

Lejlighederne:

Lejlighed med sove/opholdsværelse: består af et rum med 3 senge/sovesofa.Dette rum fungerer også som opholdsrum med borde og stole. Derudover et lille rum med en køjeseng, som man skal gå igennem for at komme til sove/opholdsrummet. Badeværelse samt et separat køkken.

 

Studie: Består af et rum med 3 senge og 1 stor sovesofa. Badeværelse samt separat køkken.

Eksklusiv 3 vær lejlighed:2 soveværelser med hver sit badeværelse/toilet, samt hver sit tv. Stor opholdsrum med plads til opredninger på de 3-4 sofaer. Køkken - veludstyret og endda nogen gange mad i fryseren! Plads til sovepladser for optil 7 personer. Egen rummelig terrasse som vender ud mod pool området

Alle lejligheders balkoner har havemøbler.

Link til bestilling her http://www.pavlakisbeach.com/

Område

Kystby med moderat tourisme

Afstand storby

7 km Chania

Afstand lufthavn

29 km Chania lufthavn

Afstand strand

0 m

Afstand indkøb & spisested

100 m & 100 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk