Kissamos

Her formidler Dinkretaferie ferieboliger i Kissamos området

Link til boligerne -klik på bolignavnet eller se i menuen under villaleje eller/og lej værelser

Drapanias

-Er en lille hyggelige landsby som ligger 5 km øst for byen Kissamos. Her er traditionel købmand samt 2 traditionelle cafeneon, hvor der serveres hjemmelavet græsk mad på den ene og hvor det er her lokalbefolkningen mødes.

Hele landsbyen bærer præg af det græske lokale landsbyliv og med blot 800 meter til den uspolerede skønne strand ved Mithimna med den meget populære græske taverna lige ved havet, gør at dette område har alt at byde for de som ønsker en ægte lokal ferie og tæt på havet! I selve landsbyen Drapanias formidles landsbyhuset Kerash Bay -enten 1 værelse eller hele huset med ialt 5 soveværelser.Derudover den dejlige villa Chalero i landlig stil med 4 soveværelser og egen pool og beliggende midt i landsbyen.

I udkanten af landsbyen og i frodige naturomgivelser og med 150 meter til havet formidles de 1 og 2 vær lejligheder Mousses samt de 2 vær lejligheder Skønne Helene som er beliggende blot 10 meter fra havet! I samme område formidler vi villa Drapanias i moderne standard med 4 soveværelser og egen pool og med 300 meter til havet.

Nogpia

-Er en meget lille landsby med hovedgaden langs havet og kysten -7 km øst for Kissamos og 2 km fra Drapanias og Mithimna. Her kan man nyde freden lige ved havet i boligerne Flisvos i høj standard samt nu også den nye villa Posidonia med 3 soveværelser og egen pool og er nok det tætteste man kan bo på havet! Nopigia har 3 spisesteder og har et mindre minimarked med et udvalg af dagligvarer samt frisk brød hver dag. Derudover er der indkøbsmulighed i landsbyen Drapanias eller mithimnas minimarked blot 2 km fra Nopigia. Ønsker man at bo i lejligheder i almindelig standard og med et dejligt poolområde så kan lejlighederne Cormoranos tilbyde dette i grønne omgivelser og som noget nyt kan man nu også bo i Villaerne Anemos i høj standard og med egen pool!

Topolia

-Er beliggende 10 km syd for Kissamos i uspolerede fredelige naturomgivelser og i hjertet af lille lokal græsk landsby med lokale indkøb og et græsk spisested. Topolia er kendt for sin smukke vandre kløft, og mange har måske kørt igennem Topolia uden at stoppe, når man køre til De lyserøde strande i Elafonissi. Topolia er en af de mange landsbyer på Kreta, med lokalt liv og græsk charme. Her er det muligt at bo i en af de fire Topolia landhuse med 1-4 soveværelser med delepool - og opleve hvordan det er at bo i en landsby. Husene er i renoveret i høj kvalitet og har alle moderne hjælpemidler.

I området er der masser at opleve. F.eks. vandreturer i den naturrige kløft, med mange blomsterarter, ørne, og især forår og efteråret indbyder til specielle fuglearter, der lander på Kreta inden de flyver videre nord eller sydpå.

Topolia er meget mere end fugle og natur, det er et sted hvor man kan mærke og opleve den kretentiske stemning, opleve et bageri som i gamle dage og i det hele taget opleve det ægte lokale Kreta!

Kissamos/Kastelli by samt område.

Landsbyerne Drapanias, Nopigia & Topolia

 

De nævnte landsbyer er områder som er et godt valg, hvis man ønsker at bo i lokale omgivelser, tæt på havet i børnevenlige omgivelser, fred og ro uden det store udvalg af indkøb i de nære omgivelser, men små lokale spisesteder og cafeer, hvor rigtig mange lokale grækere også kommer samt med mulighed for at suge indtryk fra det lokale græske liv i en landsby.

 

Kissamos ligger ca. 35 km vest for Chania og er en lille provinsby med ca. 3000 indbyggere. Kissamos hed tidligere Kastelli opkaldt efter den venezianske borg som omkranser byen. Byen er en stor græsk landsby -det lokale liv præger i høj grad byen med små lokale butikker og lokale cafeer og spisesteder og det er her man man mærker det græske liv i en større græsk landsby.Samtidig kan Kissamos også tilbyde et bredt udvalg af den moderne turists behov for banker -moderne supermarkeder -og ferieboliger i de fleste kategorier.Det er iøvrigt også her fra Kissamos havn at man sejler til "Kretas Maldiverne" -Gramvousa -et yndet udflugtsmål for mange feriegæster.

Livet i Kissamos er stille og roligt, og man glemmer hurtigt storbyens stress på de mange gode badestrande, som ligger i området. Hovedindtægten i området er fiskeri og de bedste vine kommer herfra området. Kissamos og omegn er meget frodigt, og der findes et væld af gode udflugtsmuligheder for hele familien, ikke mindst de populære strande Falassana samt Elafonisi og ikke at glemme den storslående natur og de mange charmerende landsbyer

 

Herunder et lille klip med byen Kissamos samt halvøen Balos/Gramvousa: