Maisonet Eva

Maisonet Eva

Traditionelle maisonetter med 3 soveværelser i hver- og som de senere år er blevet renoveret er beliggende i skønt fredeligt naturområde blot 350 meter fra den populære kyst ved Stalos med et stort udvalg af indkøb og spisesteder.

De 4 boliger er beliggende på en bjergskråning med olivenlund samt med smuk udsigt over havet og de hvide bjerge og i fredelige omgivelser idet vejen ender her ved lejlighederne.

Med denne fantastiske beliggenhed -har man fred og ro samt natur omgivelser og alligevel i gåafstand til den noget hektiske kyst ved Stalos med et store udvalg at indkøb og spisesteder.

Det er naturligvis også her man finder den nærmeste strand som er populær også blandt børnefamilierne.

Stalos har en udviklet turisme og er præget af denne.Ønsker man at opleve den lokale landsby Stalos ligger denne blot 3 km længere væk fra kysten.

Maisonetterne består alle af 3 soveværelser -2 badeværelser -et rummeligt opholdsrum-spisekøkken med god siddeplads samt et køkken i den ene ende.Alle lejligheder er i 2 etager men soveværelserne på 2 etage og de fleste soveværelser har mindre balkon ud mod havet eller mod den dejlige frodige have med poolen.Alle lejligheder har ac i soveværelserne, vaskemaskine samt satelit tv.Hver bolig har udgang til haven og har et hjørne af denne med siddepladser-samt fælles bbq faciliteteter.

Link bestilling og flere oplysninger her

 

Område

landsby omgivelser med havudsigt

Afstand storby

9 km Chania

Afstand lufthavn

25 Chania lufthavn

Afstand strand

500 m

Afstand indkøb & spisested

350 m & 350 m

Busforbindelse

Ja 300 m

Pool

Ja fælles

Aircondition

Ja mod ekstra gebyr

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Kommentarer fra tidligere feriegæster

 

Vi kan på alle måder varmt anbefale at leje bolig via Karen. Der er tale om en professionalisme og et personligt engagement, der rækker langt ud over det du kan få med et rejsebureau. Karen skaffede os billige flybilletter, billig lejebil og ydede alt den service vi havde brug for under turen. Lejligheden Eva vi boede i lå perfekt, ikke mindst hvis man er en gruppe af ældre og unge. Her er muligheder for alle. Og så er det langt billigere og meget hyggeligere at bo i et lejet hus end at rode rundt spredt på et hotel.På gruppens vegne

Lars Lund Natur- og havejournalist ved Jydske Vestkysten, Fyens Stiftstidende og Nordjyske Stiftstidende.sommeren 2008

 

Jeg har netop været inde på dinkretaferie og læst om boligen igen. Den beskrivelse, der allerede er indsat fra en anden tidligere feriegæst, passer rigtig fint til boligens anvendelsesmuligheder og/eller målgruppe. Dog er boligen ikke egnet for gangbesværede pga. mange og store niveauforskelle, og fordi boligen er i to plan med en lidt smal og stejl trappe.

Boligen ligger væk fra alfa vej og i meget rolige omgivelser, og alligevel er afstanden til hovedvej og strand mindre end 3-500 meter. Desuden er der tale om den roligere ende af turistområdet, der støder op til/hænger sammen med Agia Marina og Platanias, hvor der i nævnte rækkefølge bliver ’skruet mere og mere op for mængden af butikker, taverna/restauranter, discoteker mv..

Boligen lå for os meget fint i forhold til oplevelser på både vest- og det nærmeste østkreta. Én dag kørte vi til Knossos og selv om afstanden ikke er voldsom tog det selv på New Road omkring 3 timer hver vej grundet vej- og trafikforhold. Det var måske en mulighed både at anføre km. og tidsafstande, da sidstnævnte varierer meget fra nordeuropæiske forventninger.

Boligen kan fint anvendes uden leje af bil, da der bestemt ikke er længere afstand til indkøb, tavernaer og holdeplads for den offentlig bustrafik, hvorfor man sagtens kan gå til-fra. Bustrafikken fungerer også fint - og til og fra lufthavnen vil man fint kunne tage en taxa.Familien Wegener september 2008

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk