Lucy

Lucy

Panormo-Rethymno

Moderne nye lejligheder/maisonetter i traditionel stil og i høj standard beliggende i hjertet af den charmerende by Panormo i gåafstand til den skønne strand og alle byens faciliteter.1 vær lejligheder samt 2 vær lejligheds "suiter".

Bo lige ved havet og i den charmerende landsby - en oplevelsesrig blanding af lokal græsk landsby atmosfære og turisme.

 

Ønsker man at bo i hjertet af den charmerende by Panormo og i høj standard -så er disse boliger det perfekte valg. De 1 vær lejligheder består af et rum med 2 sengepladser -veludstyret køkken -møbleret balkon ud mod have/gyde, seperat badeværelse. Tv og Ac.

 

Lucy suite består af 2 etager og har plads til 4 personer. Underste etage har 2 sovesofaer -veludstyret køkken -wc og dejlig møbleret balkon ud mod haven. På næste etage findes et soveværelse samt et badeværelse. På næste etage er der et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med badekar.

 

Lucy Penthouse Suite er også i 2 etager og den bolig med den bedste udsigt.

På første etage er et soveværelse med dobbeltseng -et badeværelse med badekar. En trappe fra dette rum fører op til opholdsrummet med veludstyret køkken -2 komfortable sovesofaer og udgang den en rummelig møbleret veranda med udsigt over byen og havet.

Alle boliger har ac og tv og Lucy Penthouse Suite har desuden vaskemaskine.

Klik her for bestilling http://www.lucy.gr/lucy/index.php#!home

Om selve Panormo:

Holder man ferien i Panormo - er der ingen tvivl om, at her er der lidt for enhver smag og behov. Vandsports muligheder -fisketure, snorkling, dykning, kanoture,og vandcykling og er man til det lokale landsbyliv - er en gåtur rundt i selve Panormo en oplevelse værd!Her kan man endnu finde en gammel traditionel slagter, bager, købmænd samt en stort udvalg af spisesteder og cafeer. Alt dette i gå afstand fra lejlighederne Kastello. Den lille sandstrand ligger blot 1 minuts gang fra lejlighederne. Herunder lidt stemningsbilleder fra byen.

 

Penthouse

Område

Rolig landsby ved havet

Afstand storby

22 Rethymno

Afstand lufthavn

50 km Heraklion

Afstand strand

200 m

Afstand indkøb & spisested

50 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Nej

Aircondition

Ja

Safebox

Ja

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk