Landvillaerne Stavromenos

Landvillaerne Stavromenos

Dette dejlige sted, som består af en stort naturområde, og med i alt 3 traditionelle stenhuse med hver deres pool, ejes af en lille græsk familie, som ligesom mange andre udlejere - bistår med, at folk der bor her, "føler sig hjemme " og mærker den ægte græske gæstfrihed.

For familien er det, naturligt at komme med friske æg og sørge for, at man har en dejlig olivenolie, komme med lidt frugt engang imellem og i det hele taget sørge for, at man bliver indgår i den samme gæstfrie atmosfære som grækerne har indbyrdes.

 

Husene ligger lidt oppe fra kysten ved byen Stavromenos, i et meget fredeligt naturområde, ca.12 km øst for Rethymnon, med få hundrede meter til strand, indkøb og restauranter i mindre udvalg og ikke overvældende turisme idet området er en såkaldt forstad og ikke en egentlig by men har et par mini/supermarkeder og et par spisesteder samt en slagter.

 

Alle 3 huse har bl.a. følgende:

A/c, satellit tv, pejs, egen privat pool, trådløst internet, have med grillfaciliteter, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine, samt mulighed for at tage ens ynglings, kæledyr med på ferie. Og ikke mindst er det store haveområde så omfattende at man ligefrem kan røre et af oliventræerne, blot ved at åbne et vindue.

 

Område

Natur omgivelser i bjergene

Afstand storby

10 km Rethymno

Afstand lufthavn

72 km Heraklion lufthavn

Afstand strand

1 km

Afstand indkøb & spisested

800 m & 800 m

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Villa Stellios

Opkaldt efter familiens bedstefar ,som plejede at bruge endeløse stunder med, at nyde husets pragtfulde og romantiske udsigt.

Ligesom de andre 2 huse ,er villa Stelios meget omhyggeligt indrettet med i høj grad, sans for detaljer og indrettet i den traditionelle stil.

Boligen består af 1 soveværelse på 1 etage, som har udgang til veranda med den dejligste udsigt. Badeværelse.

I stueetagen er et opholdsrum med plads til evt 1-2 opredninger(børn) køkken og udgang til veranda med dejlig udsigt.Badeværelse.

I denne villa er der plads til en familie med 2 voksne og 1-2 børn.

Click for større billeder

Villa Filia

Opkaldt efter familiens bedstemor. Villaen er meget omhyggeligt indrettet, i høj grad - sans for detaljer og indrettet i den traditionelle kretensiske stil.

Består af 1 soveværelse med 2 enkeltsenge samt stor åben hems med plads til 2 sovepladser.

I opholdsrummet som også er køkken, er der endvidere en hems med plads til 2 sovepladser.

Fra soveværelset er der udgang til en stor dejlig veranda, med den dejligste natur og havudsigt.

Huset er beregnet til 4 pers eller mere hvis der er børn og man er ok med lidt plads indendørs.

Click for større billeder

Villa Daskalos

Opkaldt efter endnu en bedstefar, som var lærer(= daskalos på græsk) og forfatter. Også dette hus er indrettet med stor sans for detaljerne i traditionel kretensisk stil.

Dette er det største hus og består af et soveværelse i stue etagen.

Den store opholdstue med indbygget sofaer/senge har plads til 2-3 sovepladser for evt. børn. I forlængelse af opholdstuen er det dejlige landkøkken og spisestueafdeling.

På 1 etage er en stor hems med en dobbeltseng og herfra udgang til veranda -med dejlig udsigt.

 

Dette hus har plads til 5-6 personer,der gøres opmærksom på,at der kun er et aflukket soveværelse.

Click for større billeder

Kommentarer tidligere gæster der har boet i landhusene

 

Blot lige en lille hilsen fra Danmark hvor familien nu er vendt tilbage til dagligdagen ovenpå en fantastisk efterårsferie på Kreta.

Vi tilbragte en uge i Stavromenos i villa Filia - og alle var begejstrede! Det var lige præcis det vi alle sammen gerne ville! Lidt væk fra hovedgaderne og alle de andre turister, men også tæt ved vand, indkøb og seværdigheder. Børnene nød poolen, og vi andre nød solen og en god bog ved poolen.

Da vi ankom havde ejeren indkøbt brød, ost, frugt/grønt og vand så vi ikke skulle bekymre os om morgenmaden. Og da vi skulle hjem var det ikke noget problem at blive til ud på eftermiddagen da vi først skulle flyve om aftenen. Du må endelig hilse og takke mange gange for en forrygende ferie.

Med venlig hilsen Anette (Thorsten, Tobias og Christian)

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk