Landvilla Old olive mill

Landvilla Old olive mill

I hjertet af den traditionelle landsby Maroulas -ligger dette charmerende restaurerede landhus Traditionel byggestil i høj kvalitet og med alle moderne hjælpemidler. Gårdhave med Pool og jazuzzi.

Charmerende traditionel landvilla i 2 etager med dejlig gårdhave med mindre pool samt opvarmet Jazucci. Huset var i sin tid en gl olivenolie presseri og står idag som en charmerende landvilla restaureret med respekt for den oprindelige traditionelle bygningsstil.

3 soveværelser og 3 badeværelser -dejligt stort veludstyret køkken og i forlængelse med behagelig og lys opholdsrum.Her er udstyret med internet -tv -cd -dvd.

Den hyggelige gårdhave møbleret så man her også kan nyde måltider -har en mindre pool samt udendørs jazuzzi.Derudover findes en tagterrasse hvor man har udsigt til Maroulas landsby.

Link til bestilling her https://www.airbnb.com/rooms/4392517

Området:

Om landsbyen Maroulas: Denne pragtfulde landsby er en veneziansk landsby fra 1400 tallet med ca.180 indbyggere. Størstedelen af indbyggerne lever af landbrug i form af oliven og får/geder.

Landsbyen har 2 små gamle cafeneon, hvor lokalbefolkningen mødes, samt tre fremragende tavernaer, hvoraf den ene er på vores eget landsted med panoramaudsigt,masser af dyr og lokale oplevelser!

Derudover, er der en mindre kiosk, en alternativ urteforretning og 13 små kirker. Bussen afgår to gange dagligt fra byens torv ned til Rethymno. Nærmeste badestrand ligger ca.3.5km herfra og Rethymno by med mange indkøbsmuligheder, findes kun 9 km fra Maroulas. Området byder på gode naturoplevelser - vandreture i de mange olivenlunde og ikke mindst et indblik i dagligdagen i en lille græsk landsby.

Område

Naturomgivelser med bjerge

Afstand storby

66 km Chania

Afstand lufthavn

76 km Chania lufthavn

Afstand strand

4 km

Afstand indkøb & spisested

1,5 km & 50 m

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Kommentarer fra tidligere feriegæster

 

Fred og ro, og lokalt miljø – og ikke skyggen af en souvenirbutik – så skal man vælge boligerne i Maroulas – vi nød roen, udsigten og den lokale mad og vin både hos Michalis og Taverne Fantastico og den lille taverna på torvet.

Ved indkøb var det jo nødvendigt med bil, og den brugte vi da også til at køre til spisestederne da vi var lidt udtrygge ved at gå med kørestolen på den stejle vej.

Den lokale oplevelse, er nemt beskrevet – det var en oplevelse for børnene (og os) når Michalis kom forbi med fårene , det så vi alle hen til – spørger nogen til ferien er det første børnene fortæller; ”Vi kender en som hedder Michalis nede i Grækenland, han er så rar, han kom hver dag med fårene og vi sagde Kalimera til ham.” - vi faldt vist alle for den græske gæstfrihed og charme....

Fastbrændt på nethinden sidder et billede af ham; Stående vinkende farvel i porten til Tavernaen... hils Med venlig hilsen Fam. Svenstrup.

 

Vi synes det gav muligheder for de ting vi gerne ville.Afslapning,oplevelser i lokalmiljøet,seværdigheder,byturisme,badning...Det er svært at komme på noget man ikke kunne inden for en overskuelig afstand.Bente og Jacob Kiørbo

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk