Landhuset Kerash Bay

Landhuset Kerash Bay

Dejligt stort landsbyhus med ægte charme og indrettet i græsk landlig stil.

Huset har ialt 4 soveværelser samt 3 badeværelser. Værelserne kan lejes seperat og hvor der så vil være adgang til husets fælles køkken samt veranda eller huset kan lejes som en helhed med alle 4 soveværelser.

 

Huset er i 2 etager og i stueetagen findes de 3 af soveværelserne, de 2 af disse med egen indgang fra gaden samt tilgang til den lille gårdhave som er ved indgangen til huset. Det ene af disse værelser har eget badeværelse. De andre to soveværelser deler et stort badeværelse.

På 1 sal findes et soveværelse med egen privat veranda med udsigt til havet.landsbyen og naturen. Eget badeværelse.

På 1 sal findes det store landlige køkken med alt nødvendigt udstyr samt med udgang til en pragtfuld veranda med udsigt til havet samt til landsbyen.

 

Huset har rigelig med plads til den store familie, samt ønsker man blot at leje et værelse og dele køkken og veranda og hyggeligt selskab med andre samt udlejeren Yiannis som selv bor i en seperat del af huset, så er dette også muligt.

 

Så hvorvidt om man ønsker, at opleve den ægte græske gæstfrihed i selve boligen og/eller ved at gå på udforskning i den meget gæstfrie landsby, og/eller nyde den dejlige natur som landsbyen er omkranset af og med Middelhavet i gåafstand så er et af værelserne i huset Kerash Bay et rigtigt godt ferievalg.

Derudover er den naturligvis også et perfekt udgangspunkt for et varieret udvalg af dejlige udflugter på den vestlige del af Kreta.Og det samme gælder naturligvis, hvis man er flere personer og ønsker, at leje hele boligen som samlet enhed med privatliv.

 

Selve landsbyen Drapanias og området:

Er med ca 500 indbyggere og har et udpræget græsk landsbyliv - med landsbyskole, små lokale cafeer og lokale købmænd. De fleste af indbyggerne lever mere eller mindre stadigvæk af landbrugsliv - med enten et par husdyr - eller/og en af de mange olivenlunde som omgiver området.

Drapanias er i høj grad en landsby, hvor man overhovedet ikke mærker turismens ankomst til Kreta - så her kan man opleve en autentisk traditionel landsby med særdeles gæstfrie indbyggere.

Bussen til Chania eller Kissamos afgår oppe fra landsbyen ca en gang i timen.

Har man børn med på et ophold i Kerash bay er der masser af lokale oplevelser, at suge til sig i den lille landsby -her oplever man æselmanden georgos med sine geder i landsbyens gader, og går man på opdagelse i de små landsbygader kan man opleve grækerens hverdag -lige fra den gamle kone der fodre sine geder og høns eller det gamle tømrerværksted eller bilværksted hvor der bliver arbejdet ind imellem de mange samtaler med kaffe i en af de lokale cafeer i landsbyen.

Dette er børnevenlige omgivelser og her kan både forældre og børn holde ferie med et bredt udvalg af oplevelser! Man kan leje cykler hvis man ønsker at udforske området på den måde samt en transport til havet og de dejlige tavernaer ved stranden som også er et dejligt fredeligt og børnevenligt område.

Link her

Område

Fredelige græske landsbyomgivelser

Afstand storby

5,5 km kissamos

Afstand lufthavn

52 km Chania lufthavn

Afstand strand

1,3 km

Afstand indkøb & spisested

200 m & 200 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk