Katerina

Katerina

Maroulas Landsby-Rethymno

En charmerende 1 vær lejlighed på 1 sal af hyggeligt landsted, i den lille landsby Maroulas - få minutters kørsel fra kysten ved Platanias udenfor byen Rethymno.

 

Lejligheden er beliggende på første sal,med privat indgang, på vores gl. venezianske landsted, med panorama udsigt over Middelhavet.

På landstedet lever vi delvist som bønder, idet vi har får, geder, høns, æsel og oliven.

Om sommeren har vi et lille serveringsted på vores store veranda.

 

Lejligheden har et rum ud i et med lille the køkken med køleskab, kogefaciliteter, samt et dejligt moderne badeværelse - samt en privatbalkon med udsigt over, vor egen veranda og Middelhavet. Lejligheden har stor dobbeltseng med 2 enkelte madrasser og der er mulighed for ekstra opredning.

En ferie på vores landsted, giver i høj grad indblik i det daglige traditionelle liv i landsbyen. Stedet er også egnet til børnefamilier, da der er mange dyr og lokale oplevelser i ikke trafikale omgivelser.

 

 

Område

rolig landsby i bjergene

Afstand storby

10 km Rethymno

Afstand lufthavn

65 km Chania, 65 km Heraklion

Afstand strand

3-4 km

Afstand indkøb & spisested

1,5 km & 10 m

Busforbindelse

Nej

Pool

Nej

Aircondition

Ja

Safebox

Nej

WIFI

Ja

Priser 1 uge i 2017

April, Maj, juni, September & Oktober

Juli & Auhust

Lejlighed 2-3 pers.

Kontakt Karen for pris

Kontakt Karen for pris

Click for større billeder

Kommentarer fra tidligere feriegæster i lejlighed Katerina

 

Vi synes det gav muligheder for de ting vi gerne ville: Afslapning, oplevelser i lokalmiljøet, seværdigheder, byturisme, badning… Det er svært at komme på noget man ikke kunne inden for en overskuelig afstand.Bente og Jacob Kiørbo.juli 2008

 

Masseturismen er på Kreta temmelig massiv hvor de store bureauer booker sine rejsende ind. For dem der kan lide den slags er det vel helt i orden. For vejret er jo pragtfuldt, uanset hvor man er på øen. Men, hvis man mere er til det særlige, det unikke, det der er noget helt for sig selv, så har man en mulighed for det gennem dinkretaferie.dk, som i landsbyen Maroulas udlejer et stort værelse med lille køkken og bad. Og så er man de eneste fastboende gæster på stedet som kaldes Katerina.

Det vigtigste og mest unikke ved Katerina er stedets værtspar, eller rettere hele familien, inklusive børn og tanter og bedstemødre. Måske skal man også nævne dyrene, ikke mindst den gode, gamle hund Trine med de smukke, bedende øjne. Dette, samt huset, restauranten og de nærmeste omgivelser udgør et organisk hele som sætter en travl dansk/skandinavisk/vesteuropæisk hverdag i relief. Katerina er et godt sted at være hvis man vil finde sig selv eller hinanden, og få lidt afstand til det hjemlige. Og så gør det slet ikke noget at man kan sidde på sin egen, helt private lille veranda og lade blikket hvile på middelhavets horisont. Lisbeth & Geir maj 2008

 

Sikke en oplevelse at bo midt i en græsk landsby ovenpå Taverna Katerina. Vi fik lov at mærke hvordan en næsten græsk familie lever i hverdagen. Vi oplevede en stor åbenhed og hjertevarme hos hele familien, tobenede og firbenede. Hver morgen kl. 08, nød vi den fantastiske udsigt og den græske kaffe som Michalis serverede for os.

Kreta er en meget smuk ø, med mulighed for mange oplevelser. Vi var der kun en uge og det er lige lidt nok. Næste gang må det blive lidt længere, for vi kommer gerne igen og bor på Taverne Katerina.Karen og John Ejstrup 2008

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk