Ismeni

Ismeni

Kalives -Chania

 

Beliggende i hjertet af den charmerende by Kalives og lige ned til havet –kun adskilt med det store grønne område som omkranser Ismini apt.Fred og ro –grønne og blomstrende omgivelser og en dejlig gæstfri værtinde Ismini som selv bor på stedet og taler udmærket Engelsk.

Der er i alt 3 boliger –apt A –apt B og ”guesthuset”.

Alle boliger har ac –internet -satelit tv –udendørs veranda –solparasoller og havemøbler.Derudover naturligvis udstyret køkken med almindeligt køkkenudstyr.

På det grønne område er der diverse børnefaciliteter -gynge etc Herunder beskrivelser og billeder fra de 3 boliger.

 

Klik her for bestilling http://www.ismini-apartments.gr

Område

Kystby med moderat tourisme

Afstand storby

22 km Chania

Afstand lufthavn

28 km Chania lufthavn

Afstand strand

50 m

Afstand indkøb & spisested

20 m & 20 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Nej

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Lejlighed A

 

Fra balkonen kommer man ind i rummet med udstyret køkken og spise/stue med mulighed for ekstra opredninger. Simpelt møbleret som man kan se på billederne. Badeværelse med toilet og douche. Via trapper kommer man op til 2 seperate hems med soveplads. Den ene sovehems har en dobbeltseng og den anden hems har en enkelt seng.

Boligen er beregnet til 3 voksne og der er plads til en ekstra person (mod ekstra beløb) der kan sove på sovesofaen i underste etage.

Click for større billeder

Lejlighed B

 

Fra balkonen kommer man ind i rummet med udstyret køkken og spise/stue med mulighed for ekstra opredninger. Simpelt møbleret som man kan se på billederne. Badeværelse med toilet og douche. Via trappen kommer man op til en hems med soveplads til 3 -fordelt på 3 senge hvoraf de 2 er "slået sammen" til en dobbeltseng.

Boligen er beregnet til 3 voksne.

Click for større billeder

Guesthouse

 

Charmerende renoveret i samme stil som den oprindelige venetianske 400 år gl stil.

Fra den dejlige veranda (med udsigt over det grønne område samt havet/stranden) træder man ind i stueetagen med køkken og møbleret spise/stue afdeling med bla en sovesofa som kan bruges til ekstra opredning. Derudover er et Wc på denne etage. På næste etage er 1 soveværelse med dobbeltseng og balkon med udsigt over haven og havet. Næste soveværelse består af en enkelt seng samt en seng på hemsen op af stige i samme rum. (se billedet) på denne etage er badeværelse med toilet og douche.

Boligen er udstyret med almindeligt køkkenudstyr til

Denne bolig har plads til 4 voksne og 1 baby

Click for større billeder

Fælles område

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk