Ireni

Ireni

Georgioupolis-Rethymno

Charmerende lejligheder i skønne naturomgivelser i udkanten af den til tider hektiske by Georgiopolis med de mange butikker -tavernaer og barer og som især om sommeren har et livligt leben med en del turisme. Stranden er en af de mest populære på nordkysten og børnevenlig-den strækker sig flere km østpå mod

Rethymnon området.

 

Med Irenes lejligheder som udgangspunkt, er man væk fra byens stress og larm, men alligevel i gåafstand til både byen og stranden. Det dejlige udendørs område er lidt a la en oase med bla palmetræer og midt i haven er placeret et samlingsted hvis man ønsker at grille og hygge sig med større plads end balkonen i lejlighederne.

De blot 5 lejligheder er fordelt på 2 etager. På 1 etage, er 2 af lejlighederne og disse deler bla en større balkon med flot udsigt over naturen og de hvide bjerge. samt har en hver lejlighed en privat balkon på den modsatte side af bygningen med naturudsigt. Den ene lejlighed har et rum med dobbeltseng og en ekstra seng i rummet med køkkenet. Imellem disse rum er gardin. Det andet rum på 1 etage har 3 enkelt senge i et rum med køkken. Er man en større familie er disse to lejlighed et perfekt valg at leje samlet.

De 2 af lejlighederne i stueetagen, har et dobbeltværelse med dobbeltseng og balkon samt et rum med 1-2 ekstra senge og veludstyret køkken ud i et. Der er blot et gardin imellem de 2 rum og ingen dør. Den 3dje lejlighed i stueetagen har 2-3 sengepladser i et rum med køkken.

Alle lejligheder er udstyret med ac, tv, balkon og naturligvis badeværelse. Lejlighederne ejes af det meget gæstfrit ægtepar Antonia og Georgos. klik her for bestilling https://www.homeaway.co.uk/p426368

 

Område

rolig landsby ved havet

Afstand storby

35 Rethymno

Afstand lufthavn

45 km

Afstand strand

250 m

Afstand indkøb & spisested

150 m

Busforbindelse

Ja

Pool

(Ja) offentlig 250 m

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk