Hotel Orestis Stalos

Hotel Orestis

Stalos Landsby-Chania

 

Beliggende ii den fredelige landsby ”Pano Stalos” ligger disse dejlige lejligheder i hjertet af landsbyen og med den meget gæstfrie vært ”Platon”.

Nb! Åbner 1 juni .

 

 

Beliggende på en bjergskråning i den fredelige landsby ”Pano Stalos” og bygget med Agha s Manor House som udgangspunkt (i dag Villa Orestis ) og som er helt tilbage fra den tyrkiske besættelse af Kreta. De 12 lejligheder denne har en dejlig udsigt over naturen og nogle en flot udsigt over havet (de fleste af disse som er beliggende på 2 etage)Hotel Orestis har den gæstfrie vært ” Platon” som han er kaldt igennem mange år af de lokale indbyggere og ” Platons” filosofi om hvem, der skal vælge og hvem der ikke skal vælge, at holde ferien her på hotellet siger han uden tvivl i stemmen: De feriegæster som ønsker at bruge det meste af ferien på at drikke og feste skal hellere bosætte sig nede ved selve kysten –og de som ønsker at opleve en gæstfri rolig,hyggelig og lokal græsk stemning både i omgivelser og på selve hotellet –de vil nyde en ferie på hotel Orestis.Området invitere både på lokale oplevelser i både landsbyen samt også naturområdet i kort afstand fra Stalos.

I gåafstand finder man 3 lokale tavernaer med hjemmelavet lokal mad samt et minimarked med et pænt udvalg af dagligvarer.Kystbyen Stalos med den populære badestrand samt et større udvalg af indkøb og spisesteder samt derudover også bus til og fra chania by –børnefaciliteter (spil –minigolf etc) er blot 1.8 km fra Hotel Orestis.

De 12 lejligheder er fordelt på 2 etager og alle har balkon både ud mod poolområdet samt balkon ud mod naturområdet på ”bagsiden”.De lejligheder som ligger på 2 etager har naturligvis bedre udsigt til naturområdet og de lejligheder som ligger i stueetagen har mulighed for den større familie som for eksempel ønsker 2 lejligheder –at de har fælles balkon idet der på denne etage er mulighed for at ”skillevæggen” kan fjernes og man har en lang dejlig balkon ud mod poolområdet.

Alle lejligheder er indrettet med 2 etager hvor der på første etage er køkken –derefter stue med ekstra seng –og med dør ud til balkon -badeværelse og på øverste etage op af trappen soveværelse med dobbeltseng og verandadør ud til mindre balkon –dog med plads til bord og 3 stole.

Udenfor det hyggelige receptions område som mere ligner en stue –er en dejlig overdækket terrasse hvor der serveres morgenmad –mod ekstra beløb samt forudbestilling.

Ovenpå receptionen ligger en separat lejlighed som bliver kaldt ”villa Orestis” og som er på 100 m2 med en stor overdækket veranda som vender ud mod den grønne have og indgang til Hotel Orestis.Fra verandaen kommer man ind i stuen med 2 sovesofaer –spisebord etc .En dør til venstre fører ind til et køkken med komfur –køleskab og almindeligt køkkenudstyr.Køkkenet er som resten af boligen –”ældre og hyggelig standard” Fra stuen er der dør til et rummeligt soveværelse med dobbeltseng hvorfra der er en forbindende dør til endnu -dog et mindre soveværelse med 2 enkeltsenge. Fra stuen er et simpelthen flisebadeværelse med bad, toilet og håndvask. Begge soveværelser og stuen har vinduer med udsigt over poolen. Det ene soveværelse har ac og tv.Der gøres opmærksom på at det ene soveværelse dermed er en ”gennemgang” for det andet soveværelse for at komme til både stueområdet og husets andre rum. klik her for bestilling http://www.orestishotel.gr/

 

Område beskrivelse click her

Område

Lokal landsby og natur

Afstand storby

Chania 7 km

Afstand lufthavn

Chania lufthavn 26 km

Afstand strand

1.8 km

Afstand indkøb & spisested

50 meter

Busforbindelse

 

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

Ja (10 euro om ugen)

WIFI

Ja

Morgenmad muligt

Ja (6 euro pr person)

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk