Links Alternative Rejser & ophold

links til Alternative ophold og Rejser.

Er du interesseret i de mere spirituelle livskvaliteter ? Så kig forbi www.Karenhelsted.dk som er under opbygning

Mindfullness ophold på Kreta Tidtilro.dk

Vi anbefaler vores mindfulnessrejser til alle, der enten lever i en hektisk hverdag og som har brug for at kunne trække stikket ud eller som ønsker at udvide sin mentale horisont og lære nyt om sig selv og andre kulturer.

wiseonlife.dk Stille stunder der styrker! Få inspiration til din indre og ydre rejse med vores udvalg af rejser og retreats med Yoga, Mindfulness, Meditation, Sundhedsrejser og andre skønne rejser og oplevelser der beriger og gør os klogere på livet, os selv og hinanden.

Yoga rejse til Kreta i Maj måned

Læs mere her

Kulturrejse til Kreta

 

Vi har samlet en række oplevelser der både byder på et dyk ned i historien ved ruinerne af Knossospaladset, i Theriso-kløften og i den charmerende havneby, Chania. Vi får også et indblik i de små landsbyer i Kretas bagland, hvor vi bl.a. smager lokale specialiteter. Læs mere her

En oplevelsesrig rejse til smukke Kreta, der byder på billedskønne naturscenerier, smagfulde vine og fordybelse i mere end 4.000 års kulturhistorie.

På dette græske eventyr skal vi gå i fodsporene på både nutidens og oldtidens kretensere. I løbet af rejsen skal vi besøge en græsk kunsthåndværker i Kato Asites og selv skabe kunst, til vinsmagning hos en vinbonde, se hvordan kretenserne laver deres berømte olivenolie og på en tidsrejse mere end 4.000 år tilbage i tiden, når vi besøger det minoiske palads Knossos.

Læs mere her

Fælles ferie for alle singler siden 1996.

Rejser du med Nadana kan du møde andre singler mens du er på ferie, spise aftensmad sammen med de andre deltagere og være med til fælles aktiviteter, som f.eks. en vandretur, en sejltur, en cykeltur eller en busrundtur. Fordelen ved vores singleferier er, at der hurtigt opstår en god og tryg atmosfære, endda selv om ferien kun varer en uge! Når dette er sagt er det også vigtigt at tilføje, at når du rejser med Nadana, skal du være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”. Størstedelen af gæsterne er i aldersgruppen 45 til 65 år, med en alderspredning i samtlige ferieuger fra 30´erne til 70´erne. Link her Kreta

Din TEMA-rejseleder tager dig væk fra alfarvejen i Europa.

Uanset om du interesserer dig for renæssancekunst, naturoplevelser, gastronomi, nutidshistorie eller romerske templer, venter et ocean af historiske seværdigheder fra forskellige epoker. Fjorde, vulkanlandskaber, ø-verdener, skove og vinmarker står i kontrast til fantastiske storbyer.

Vandretur i Chania området klik her

Vandretur på ØstKreta klik her

October – Satsang with Vivek, Autumn Retreat, Crete

 

Link til mere her