Alternative Rejser & Oplevelser

Alternative Rejser & Oplevelser.

Mindfullness ophold på Kreta Tidtilro.dk

Vi anbefaler vores mindfulnessrejser til alle, der enten lever i en hektisk hverdag og som har brug for at kunne trække stikket ud eller som ønsker at udvide sin mentale horisont og lære nyt om sig selv og andre kulturer.

wiseonlife.dk Stille stunder der styrker! Få inspiration til din indre og ydre rejse med vores udvalg af rejser og retreats med Yoga, Mindfulness, Meditation, Sundhedsrejser og andre skønne rejser og oplevelser der beriger og gør os klogere på livet, os selv og hinanden.

Kulturrejse til Kreta

 

Vi har samlet en række oplevelser der både byder på et dyk ned i historien ved ruinerne af Knossospaladset, i Theriso-kløften og i den charmerende havneby, Chania. Vi får også et indblik i de små landsbyer i Kretas bagland, hvor vi bl.a. smager lokale specialiteter. Læs mere her

En oplevelsesrig rejse til smukke Kreta, der byder på billedskønne naturscenerier, smagfulde vine og fordybelse i mere end 4.000 års kulturhistorie.

På dette græske eventyr skal vi gå i fodsporene på både nutidens og oldtidens kretensere. I løbet af rejsen skal vi besøge en græsk kunsthåndværker i Kato Asites og selv skabe kunst, til vinsmagning hos en vinbonde, se hvordan kretenserne laver deres berømte olivenolie og på en tidsrejse mere end 4.000 år tilbage i tiden, når vi besøger det minoiske palads Knossos.

Læs mere her

Fælles ferie for alle singler siden 1996.

Rejser du med Nadana kan du møde andre singler mens du er på ferie, spise aftensmad sammen med de andre deltagere og være med til fælles aktiviteter, som f.eks. en vandretur, en sejltur, en cykeltur eller en busrundtur. Fordelen ved vores singleferier er, at der hurtigt opstår en god og tryg atmosfære, endda selv om ferien kun varer en uge! Når dette er sagt er det også vigtigt at tilføje, at når du rejser med Nadana, skal du være både fysisk og psykisk rask og stabil, og i stand til at “klare dig selv”. Størstedelen af gæsterne er i aldersgruppen 45 til 65 år, med en alderspredning i samtlige ferieuger fra 30´erne til 70´erne. Link her Kreta

Din TEMA-rejseleder tager dig væk fra alfarvejen i Europa.

Uanset om du interesserer dig for renæssancekunst, naturoplevelser, gastronomi, nutidshistorie eller romerske templer, venter et ocean af historiske seværdigheder fra forskellige epoker. Fjorde, vulkanlandskaber, ø-verdener, skove og vinmarker står i kontrast til fantastiske storbyer.

Vandretur i Chania området klik her

Vandretur på ØstKreta klik her

Om lystemplets formål,

”Det skal være et sted, der lever, vibrerer og ånder i overensstemmelse med den nye tid. En hellig kilde man kan søge til i sin egen proces, når formålet er at tjene helheden. Her skal kunne grines og grædes, mediteres og glædes. Alle skal kunne komme her for at opdage deres potentiale, finde deres autentiske selv og komme ind i det flow, der holder den allerstærkeste energi – der hvor du skaber og er.

Stedet skal bruges til den nye tids samarbejde med Moder Jord som væsen. Og give forståelse af, hvordan vi beliver, helliggør og skaber mere essens, stærkere livskræfter i vores omgivelser.

www.thegoldenfoundation.net/da/

Se mere under Aktiviteter Kultur -Natur i menuen.