Cormoranos

Lejlighederne Cormoranos

 

Lille hyggeligt lejlighedskompleks med blot 12 lejligheder, alle med balkon i det fredelige og naturpræget område Norgpia få meter fra havet. Her har man fred og ro og hovedsagligt kun lidt lokalt græsk liv og leben i omgivelserne. Gåafstand til flere spisesteder langs vandet og lokalt indkøb i den nyåbnede minimarked hvor man kan få de mest gængse dagligvarer incl frisk brød hver dag. Cykelleje er skam også en mulighed og slet ikke så fjern en tanke i disse landlige omgivelser med en ikke overvældende trafik af de mindre landeveje. Nationalvejen findes godt nok i kort afstand men der høres ikke nogen videre trafikstøj ved lejlighederne.

 

Lejlighederne består af 1 soveværelse med 2 sovepladser samt et opholdsrum med køkken og stue og i et samt med 2 sovesofaer. Alle lejligheder har balkon ud mod enten poolområdet og/eller naturområdet ved siden af lejlighederne.

Faciliteter: Satelit tv -hårtørrer, toaster-kogeplader, køleskab, alm køkkenudstyr, gratis trådløst internet, kaffemaskine, adgang til fælles pool område med liggestole og parasoler -samt findes der mulighed for adgang til strygefaciliteter samt vaskemaskine. Der findes desuden ac mod ekstra gebyr.

 

Stranden udenfor boligerne er som regel præget af sand med lidt småsten og større sten -dog sand i selve havet se billder under område beskrivelse

Morgenmad kan bestilles udfra individuelle ønsker medlokalt produceret råvarer! ved ophold min.1 uge.

Link til bestilling http://www.booking.com/hotel/gr/cormoranos-apts.en-gb.html

Område

rolig landsby ved havet

Afstand storby

5 km kissamos, 30 km Chania

Afstand lufthavn

45 km

Afstand strand

100 m

Afstand indkøb & spisested

150 -800 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Kommentarer fra tidligere gæster

i havde meget glæde af den bil vi havde lejet dernede, men der er let adgang til spisesteder lige i området. Skal der handles ind skal man ind til Kissamos. Kissamos kan også anbefales, da der er rigtig mange gode spisesteder.

Vi synes, det var rigtig rart, at poolen ikke var overbelagt, og at stedet ikke ligner alle andre turiststeder.

Det var rigtig hyggeligt, at Maria lavede hjemmebag til os nogle gange i løbet af ugen. Og så smagte det rigtig godt.

Vi har ikke selv børn, men vi kunne forestille os, at det er et godt sted at have børn med til. Der var f.eks. børnebassin i poolen.

Vi er åben for at tage til Kreta igen og meget gerne ligesom nu, hvor vi har lejet noget igennem dig. Vi føler, vi har set noget andet af Kreta end alle andre og dermed fået nogle uforglemmelige oplevelser. Selvom vi også har set noget af det mere turistede Kreta. Søren og Rie juli

Fint til børnefamilier, man kan gå til forskellige ting, vejen forbi Comoranos kun lidt befærdet.

Der manglede en brødkniv! Der var meget fin service, tømning af ”poser” hver dag. Meget venlige og hjælpsomme værtsfamilier.Fam Carlsen

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk