Campingferie

CAMPINGFERIE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

-OG LIGE VED HAVET

Dinkretaferie formidler campingferie, på den skønne campingplads Mithimna.

Campingpladsen er ideel for familier med børn, der gerne vil bo et stenkast fra havet og i børnevenlige omgivelser. Teltene er alle placeret i skygge og i nærområdet, er der frodige og uspolerede omgivelser.

NB! Det er også her lejlighederne Mousses samt Skønne Helene er beliggende (se under lej værelser i menuen)

Link til mere om Camping Mithimna http://www.campingmithimna.gr/home.html

Udstyr i teltene

Havebord og stole, køleskab, almindeligt Køkkenudstyr:Tallerkner, krus, glas, bestik, skåle -gryder -stegepande i fællesrummet-senge/skummadrasser

Man bedes selv medbringe: Dyne/sovepose, sengelinned, hovedpude, håndklæder, viskestykker, karklude,Teltene har 2 sovekabiner og har plads til 4 personer.Derudover er der telte med en sovekabine og 2 pers .-skriv til Karen og få pris og pris på hvis man selv medbringer telt.

 

Trætelt

Det er nu muligt at leje et trætelt. Træteltene er udstyret med 2 senge, køleskab, havestole, bord og parasol. Der er myggenet og skodder, som kan åbnes, for vinduerne. Og døren kan låses. Der kan lånes blæsere i receptionen.

 

Pladsen & område

Sjældent har har man så kort afstand til både strand -hav -lokal græsk mad -fredelige omgivelser og uspoleret natur -væk fra masse turismen.

 

Campingpladsen er ikke større, end at man nemt kan komme frem og tilbage, og børnene kan frit lege overalt. Ikke mindst på legepladsen som ligger i forbindelse med tavernaen.Den mindre vej der ligger mellem campingen og havet har meget lidt lokal fredelig trafik da vejen er blind.

Denne lille perle af en camping plads, som ikke findes magen til andre steder på Kreta, giver muligheden for virkelig afslappelse samt dejlige badeoplevelserog derudover også for børnene et dejligt sted, at udforske.

Området byder på aktive turer - og hygge for familien samtidig med, at det også er et godt udgangspunkt for spændende og smukke udflugter på den vestlige del af Kreta.

 

I gå afstand ligger den lille charmerende landsby Drapanias, hvor man oplever det lokale græske liv med bl.a. små cafeer, en lille bager, små købmænds butikker, små værksteder og en befolkning som endnu virker fuldstændig uberørt af turismens indtog på Kreta.

Med blot 5 km til byen Kissamos - en herlig blanding af lokalt og moderne miljø og med et rigt udvalg af indkøb og spisesteder.

Maden på Campingpladsen

Er helt typisk græsk, dvs. veltillavet og gode råvarer.

Den lokalt boende Maria kommer om formiddagen og begynder at forberede de store kasseroller til om aftenen. Grillen tændes ligeledes op, kl. 17.00 og mange af de lokale indbyggere er flittige besøgende især i weekenderne, når den store badetur skal foregår, eller familie middage. Ofte vil man også se en lokal fisker sidde og rense sit net på campingpladsens område. Frisk fisk kan i øvrigt bestilles i tavernaen.

Vinene er lokale og den lokale bondemand kommer med årstidens grønt.

Lidt om Kissamos området

I tæt køreafstand, ligger en af Kretas allerbedste strande.Helt ude på vestkysten af Kreta ligger nok en af de smukkeste strande på Kreta -stranden Fallassana -ca 20 min kørsel fra camping Mithimna.

Sandet er kridhvidt og vandet krystal klart - Her er både for voksne og børn, for dem der kan lide at snorkle og dem der er til ren bade ferie.

Gramvousa Hertil kan man sejle eller gå til, fra Drapanos halvøen der ligger til højre fra Mithimna, helt ude vest.Bådture arrangeres fra Kissamos -receptionen på camping Mithimna kan formidle billetter.