Lej lejligheder

Lejligheder og værelser til leje

 

Ønsker man at opleve natur og mindre landsbyer så er disse oftest beliggende udenfor de kystområder som tilbyder et stort og bredt udvalg af facilietter (spisesteder -indkøb etc) men der er i mange af de mindre landsbyer som regel altid et eller flere spisesteder samt også et par lokale indkøbsmuligheder.

 

Grækerne er åbne og gæstfrie , så ønsker man kontakt, er der masse af muligheder !

Det er ikke så få oplevelser, mange feriegæster har fået igennem deres kontakt med de gæstfrie indbyggere -der kan kommunikeres helt fint, selvom der ikke tales samme sprog!

 

Mange familier har været i tvivl om feriebolig i også de mere landlige områder og mindre byer, er et godt valg for den yngre del af familien.Også børn har vist sig, at suge mange spændende oplevelser til sig via et sådant ferieophold og ikke mindst pga grækernes store kærlighed til også børn, åbner døre til spændende stunder uanset område.

Har man medlemmer i familien, som ønsker adgang til et større udvalg af facilieteter og ikke nødvendigvis i lejet bil -så er der også boliger der er beliggende i kortere afstand til kysten og større byer og med taxapriser stadigvæk en del lavere end i Danmark, behøver det ikke at være en dyr fornøjelse.

De fleste af ferieboligerne har ingen fast ankomstdag, og kan også lejes ulige antal dage, dog oftest min. en uge -især i højsæsonen