Villa/Husleje

Villaer og landsbyhuse til Leje

 

Ferie i egen villa eller hus giver mulighed for at holde ferie i helt private omgivelser og de fleste villaer har deres egen private pool, så man har de bedste muligheder for, at holde ferien helt privat for de som ønsker dette.

De fleste villaer er beliggende i et par km afstand fra kysten og større byer - som har et større udvalg af hoteller -indkøbsmuligheder og spisesteder,så oftest er det bedst at leje bil.

En villaferie giver også mulighed for, at opleve det Kreta, som ligger lidt væk fra den normale turistprægede kyst -enten/og i dejlige naturomgivelser -lokal græsk landsby, som også giver mulighed for oplevelser fra det græske lokale landsbyliv.

Grækerne er åbne og gæstfrie , så ønsker man kontakt, er der masse af muligheder ! Det er ikke så få oplevelser, mange feriegæster har fået igennem deres kontakt med de gæstfrie indbyggere -der kan kommunikeres helt fint, selvom der ikke altid tales samme sprog!

Mange familier har været i tvivl om,villaferie i et mere landligt område, er et godt valg for den yngre del af familien.Især børn har vist sig, at suge mange spændende oplevelser til sig igennem også et ophold ved en græsk landsby og grækernes store kærlighed til også børn, åbner døre til spændende stunder.

Er der medlemmer i familien, som ønsker adgang til et større udvalg af facilieteter og ikke nødvendigvis med lejet bil ,så er der også villaer der er beliggende i lidt kortere afstand til kysten og med taxapriser stadigvæk en del lavere end i Danmark, behøver det ikke at være en dyr fornøjelse.

Der er dog i mange af de mindre landsbyer som regel altid et eller flere spisesteder samt også et par lokale indkøbsmuligheder.

De fleste af ferieboligerne har ingen fast ankomstdag, og kan også lejes ulige antal dage, dog oftest min. en uge i højsæsonen.