Athena

Athena

Georgioupolis-Rethymno

Ønsker man at bo i den lidt mere fredelige del af Georgiopolis så er hotel Athena et perfekt valg.Samtidig har de en meget central beliggenhed og man er derfor i gåafstand til Georgiopolis mange faciliteter samt populære strandpromenade med den dejlige strand -tavernaer og cafeer.

 

Hotel Athena har 12 moderne lejligheder/Maisonetter i forskellige størrelser med 1 -2 soveværelser samt med opholdsrum, køkken -badeværelse samt balkon og med plads til 2 -6 personer.

Derudover er der 21 værelser med 2-3 senge -badeværelse -thekøkken og balkon. Alle er velholdte og fuldt udstyret og fordelt i 3 bygninger ved det dejlige grønne poolområde hvor receptionen også er med de gæstfrie værter Athena og hendes søn Vasillis. I forbindelse med poolområdet er desuden et udskænkningsted hvor man kan få serveret morgenmad samt også en forfriskning i løbet af dagen.

 

Fasiliteterne: Kaffe maskine, El kedel, 2 kogeplader, Køleskab, Hårtørrer, Sengelinned og håndklæder. Deponerings box, Wi-Fi trådløst ved receptionsområdet, air condition. Balkon, Telefon, Satelit tv, Sol senge, Have, Parasoller Pool, Reception, Snack bar, Privat parkering

 

Georgiopolis byder på næsten det hele.Et stort udvalg af indkøb,spisesteder,cafeer og ikke mindst den meget populære strand som strækker sig flere km ud mod øst.Udviklingen er gået hurtigt efter turismens indtræden i også Georgiopolis.

 

Klik her for bestilling http://hotel-athena.gr/

 

Område

rolig landsby ved havet

Afstand storby

35 km Rethymno

Afstand lufthavn

45 km

Afstand strand

500 m

Afstand indkøb & spisested

30 m & 50 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

Ja

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk