Apt Kalives

Apt Kalives

Kalives-Chania

 

Uden tvivl et lille paradis for de der ønsker frodige grønne omgivelser -gæstfrie værter -gåafstand til spisesteder langs vandet -moderne supermarked på anden side af gaden og en gåtur på 800 meter til selve Kalives med en forunderlig blanding af græsk lokalt leben og turisme.

 

Lejlighederne har alle balkon med udsigt over den frodige have med pool og igennem de pragtfulde palmetræer skimtes havet og den dejlige badestrand som ligger lige over den mindre strandvej -blot i 10 meters gåafstand. Lejlighederne har et soveværelse med 2 senge og et opholdsum med 1 sovesofa. Opholdsrummet har et thekøkken med almindeligt køkkenudstyr. Hyggeligt og med atmosfære og i almindelig standard.

Faciliteter: Kaffe maskine, El kedel, 2 kogeplader + miniovn, Køleskab, Toaster, Hårtørrer, Strygefaciliteter, fælles, Sengelinned og hånklæder. Deponerings box, Wi-Fi trådløst, air condition. Balkon, BBQ fælles, Have, møbler fælles, Privat Parkering, Udendørs bruser, Sol senge, Parasoller, Pool og Reception i underste etage

 

Området: Kalives 800 meter fra lejlighederne er der et større udvalg af indkøb og spisesteder. Selve Kalives kystby er delvist præget af turismen –men er en mindre by hvor man i høj grad, også kan mærke det lokale liv -ikke mindst pga de mange grækere der bor i byen hele året og byens butikker er præget af bla lokal slagter -bager -cafeneon.

Om sommeren er byen populær blandt grækere der ønsker at bade og slappe af og nyde et måltid i en af de lokale tavernaer langs havet. Klik her for bestilling

Område

Kystby med moderat tourisme

Afstand storby

22 km Chania

Afstand lufthavn

28 km Chania lufthavn

Afstand strand

10 m

Afstand indkøb & spisested

800 m & 50 m

Busforbindelse

Ja

Pool

Ja (fælles)

Aircondition

Ja

Safebox

Ja

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk