Aksos

Villa Aksos

 

Disse skønne familiedrevne villaer ligger i bjergene vest for Chania med smuk udsigt over Agia søen, appelsin lundene og de hvide bjerge.

I villaerne er der 4 induvidielle lejligheder med et soveværelse, med udsigt, som fasilitere en handicappet og en ægtefælde eller eventuel hjælper. Herudover et badeværelse og et opholdsrum med køkken og stue, her er en sovesofa som kan reddes op til en ekstra voksen eller 2 børn. Køkkenet er fuldt udstyret med mikrobølge ovn og konfur, kakkemaskine og opvaskemaskine. Der er desuden strygejern og bræt og TV med satalit kanaler.

Der er til hver lejlighed privat terasse med udsigt og adgang til fællesområde med BBQ, pool og andre udendørs aktiviteter

Villaerne er bygget til at servicere kørestolsbrugere og er yderst handicap venlige i layout og diverse hjælpemidler som specialdesignede møbler, køkken, badeværelse og garderobe, elektrisk seng med håndtag, roll-in bad, alarmklokke på badeværelse og ved seng og elektriske vinduer.

 

Ligeledes har familien samarbejde med læger og sundhedspersonale for at kunne tilbyde de bedste forhold for kronisk syge og mennesker i medicinsk behandling. De har blandt andet samarbejde med et dialysecenter som ligge kun 9 km fra villaerne. Der tilbydes også leje af bil til kørestolsbrugere og der er naturligvis også parkering til alle lejligheder.

For at kunne servicere deres gæster bedst muligt vil familien gerne informeres om eventuelle behov inden ankomst. Familiens motto " Alle har ret til en dejlig ferie"

Link til bestilling her http://www.aksos-suites.com/

 

Område

Naturomgivelser i bjergene

Afstand storby

10 km Chania

Afstand lufthavn

25 km Chania lufthavn

Afstand strand

6 km

Afstand indkøb & spisested

3 km & 3 km

Busforbindelse

Nej

Pool

Ja

Aircondition

Ja

Safebox

 

WIFI

Ja

Click for større billeder

Karen Helsted

Karen@dinkretaferie.dk